Szerintetek nagyon korai 23 hetes terhesen bevásárolni a babának?
Szia! Mi 20 hetesek vagyunk, de már nagyjából minden be van szerezve, vagy legalábbis megrendelve. 1-2 héten belül leszállítják a babakocsit is, kiságyat is. Apróságok beszerzése is már nagyjából megtörtént.
boldog babavárást és jó vásárlást:)
Nyugodtan vásároljatok! És rendezzétek is be a szobát! Most még bírod, később nagyon nehéz lesz....
Jó vásárlást!
Persze, vasaroljatok nyugodtan, ha szeretned. Te dontod el, nem mas.
Az mondjuk relativ, hogy kinek mikor jobb bevasarolni, en peldaul egyik terhessegem alatt sem ereztem sok hajlandosagot a vasarlasra, inkabb racionalis voltam (mint egyebkent is vasarlasnal). Neten nezelodtem, osszeirtam, hogy mire van szukseg, mennyibe kerul es hol, havonta tettem felre penzt es 34 hetesen ket nap alatt kellemes kirandulassal osszekotve megvettunk mindent. Tel volt, nem volt faraszto nagy pocakkal sem nekem, masodik gyereknel ugyanigy tettunk. (Igaz, akkor mar alig kellett venni valamit.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!