Csak érdekel: 80-as években 90-es évek elején volt bármiféle terhességi teszt?
Figyelt kérdés
Volt lepisilős, vagy bármi más teszt? Vagy a nők csak elmentek dokihoz ha már x ideje késett ?
Főleg olyan válasza érdekel, aki tapasztalta ezeket, bár nem tudom mennyire vannak itt nagyik. Hisz akinek már 40-30 éves gyereke van, ő inkább nagyiság miatt lehet itt. :)
2022. jún. 20. 11:16
11/17 anonim 

válasza:

96-ban ClearBlue-val teszteltem.
12/17 A kérdező kommentje:
Az enyém is megkérdezte, amikor tavaly teherbe estem, hogy ezen mit kell nézni?🙀😁 Pedig még egy 99-es öcsém is van!
2022. jún. 20. 12:35
13/17 anonim 

válasza:

Kérdező : 😂😂😂😂 mondjuk tesom 1980 en 1982 akkor még lehet valóban nem volt olyan széles körben elérhető 🤔
14/17 A kérdező kommentje:
Igen, azt gondolom. :)
Igazából csak érdekelt, mióta terjedt el, az is lehet, hogy az anyám nem tartott rá igényt. 😄
Mindenesetre, köszi a válaszokat, ment a zöld kéz mindenkinek!
2022. jún. 20. 12:38
15/17 anonim 

válasza:

Mamám 1972ben szülte anyát, és akkor már tesztelt.
Viszont anya eletében nem csinált tesztet (4en vagyunk tesók '92, '98, '02, '08)
Ha késett 4 hete elment dokihoz.
16/17 anonim 

válasza:

94-ben születtem, csinált tesztet. 😄
17/17 anonim 

válasza:

Az én édesanyám sem csinált tesztet. 1983-ban születtem. Annyira nem volt tapasztalata ebben, hogy úgy ment orvoshoz, hogy biztos mellrákja van, mert nagyon fájnak...aztán az orvos közölte, a jó hírt! Előtte 10 évig nem tudott teherbe esni, így nem is gondolt várandósságra...tesztek léteztek már akkor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!