Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Balatoni kismamak, ti milyen...

Balatoni kismamak, ti milyen szabalyokat kovettek a strandon?

Figyelt kérdés

5 honapos varandos vagyok a kistesoval, balatonikent a 3 evesemmel egesz nyaron lent vagyunk a strandon, delelott is altalaban aztan ebedre meg delutani alavasra hazajovunk es 4korul megyunk vissza.

A vizbe nem megyek csak terdig, de pl napon mennyire szabad lenni? Igyekszem nem suttetni magam de hat a gyerekkel muszaj neha ott is lenni. Ez nem okozhat gondot?

2022. jún. 20. 09:48
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha oda figyelsz, véded a bőröd és a kritikus órákban nem vagy kinn, többi időben pedig csak ésszerű keretek között, akkor nem lehet gond.
2022. jún. 20. 10:00
 2/8 anonim ***** válasza:
72%
Direkt ne napozz, de ha csak szimplán süt a nap nem probléma. Használj jó minőségű, magas faktorszámú naptejet, mert a kismamáknál megnő a kockázat a bőrrákra. Egyébként elvileg, ha problémamentes a terhesség a vízbe is be lehet menni, de én paramami voltam nem mentem. Szóval csak nyugodtan élvezzétek a nyarat! :)
2022. jún. 20. 10:15
 3/8 anonim ***** válasza:
66%

Árnyékban semmi gond sincs.

Ilyenkor már nem bikiniben voltam hanem rövid nadrág és pólóban

2022. jún. 20. 10:18
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Árnyékban legyetek 11-16 óra között. A gyerkőc sem lehet a napon, akkor te miért lennél?
2022. jún. 20. 11:09
 5/8 anonim ***** válasza:
71%
Nekem a védőnő külön mondta hogy a Balatonban nyugodtan lehet fürdeni, érdekes, ahány ház….
2022. jún. 20. 11:18
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is balatoni vagyok de a vízbe nem megyek be max combig. Bár nekem a veséim miatt nem is szabad de alapból se mennék be.

Napozással óvatosan, persze lehet de nem úgy mint terhesség előtt. Ha többet kell napon lenned akkor valami kis lenge ruhát vegyél fel.

2022. jún. 20. 12:01
 7/8 A kérdező kommentje:

Balcsi nem megyek be semmikepp, nem kockaztatok.

11-16 kozott irtam h nem vagyunk napon, hazajovunk ebedelni, delutani alvas es 4utan erek le megint.

Direktbe nem napozok termesztesen, csak pl ha bemegy a gyerkoc a vizbe nyilvan velemegyek es o kb 20 percet eljatszadozik a vizben, addig en vegig kozvetlen napon vagyok pocakkal… nem tudom ez oke e. Vagy a homokozas is neha napon van

2022. jún. 20. 12:12
 8/8 anonim ***** válasza:

Én nem bírnám ki, hogy ne menjek vízbe nyáro. Szerencsére nekem is azt mondta a doki a Balatonba nyugodtan és az úszást is ajánlja (asztmás vagyok sokkal előnyösebb számomra az úszás mint pl a séta a városban)

Wellness szállodában leszünk a jakuzziba ahol sokan vannak es forró nem ülök be de a hidegebb vizű úszómedencében nyugodtan lehetek ott nem tobzódik azért annyi ember. Nekem soha semmi bajom nem volt ezektől terhesség előtt sem. Nyilván van aki hajlamosabb rá mint mások.

2022. jún. 24. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!