Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális a véres-barnás...

Normális a véres-barnás nyálkás folyás ilyenkor?

Figyelt kérdés

a 40. hétben vagyok, keddre vagyok kiírva. Két napja kezdődött ez a véres folyás. Ügyeletre bementem, ahonnan hazaengedtek, azt mondta az ügy.doki, hogy hajszálerek megrepedtek a méhszájon, emiatt van a vérzés.

(megrövidült cx)

Aggódom, hogy már a második napja nem szűnik.

Volt már valakinek ilyen panasza?

(holnap találkozom a dokimmal, természetesen kikérdezem, csak tapasztalatokra lennék kíváncsi)

köszi előre is

2008. dec. 19. 18:40
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia

Ne hari de Én egyből a dokimmal konzultááltam volna, szerintem soha nem Normális a vérzés, bár a nyákdugó is lehet, de az nem tart ilyen sokáig.

Szerintem Hívd fel az orvosod! Jobb a nyugalom, nem????

Könnyű szülést

34 heteske

2008. dec. 19. 18:44
 2/5 A kérdező kommentje:
Persze, egyből hívtam a dokimat, beszéltünk, holnap találkozok vele, de muszáj volt bemennem ügyeletre!!
2008. dec. 19. 18:47
 3/5 anonim ***** válasza:

Első vagyok,

Akkor ne aggódj ha a Saját orvosod is tudja biztos nincs gond, Ő tuti odafigyel.....sajna az ügyeletes orvosokkal rossz a tapasztalat...

Azért kitartás! Boldog babázást( Kell ennél jobb Karácsonyi Ajándék) :)

2008. dec. 19. 18:50
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi!

Neked is majd kellemes babázást!

Tulajdonképpen tapasztalatokra vagyok kíváncsi, biztos nem vagyok egyedül a problémámmal.

Minden jót!

2008. dec. 19. 18:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Én a helyedben befektetném magam a kórházba! Szerintem hétvégén találkozol a babáddal!
2008. dec. 19. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!