Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek mennyi az esély...

Szerintetek mennyi az esély rá a tüneteket tekintve,hogy teherbe estem esemény utáni tabletta mellett?

Figyelt kérdés
Szóval május 31-én,peteérés után 2 nappal együtt voltunk a férjemmel,túlságosan belemerültünk a dologba és elment bennem. Nem terveztünk még babát,ezért úgy döntöttem,hogy beveszek egy esemény utánit. Másnap nem tudtam megvenni,ezért csak az azutáni napon délután vettem be. Június 9-én elkezdett görcsölni a hasam,mintha meg akarna jönni,csak nem volt olyan erős a fájdalom, 1-2 órán át tartott,közben elkezdett valami barna dolog folyni. Nem folyamatosan,hanem bizonyos időközönként és csak nagyon kevés. Ez tartott 3-4 napig. Közben 11-én kellett volna megjönnie,de akkor nap csak nagyon erős szúró fájdalmat éreztem lent a hasamban kb 20 percen keresztül. Ezek lehettek a beágyazódás tünetei? Azóta sem jött meg amúgy. Ma reggel, a semmiből elég erős hányingerem lett,ami napközben is visszatért néhányszor. A mensim 4 napja késik és semmi jelét nem mutatja,hogy meg akarna jönni. Szerintetek mekkora az esély rá,hogy terhes vagyok? Vagy inkább csak az esemény utáni kavart be? Hétvégén mindenképp csinálok tesztet,de addig is érdekelne a véleményetek. Esetleg volt valaki hasonló helyzetben úgy,hogy terhesség lett belőle?

2022. jún. 15. 21:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
10es mi így védekezünk 5 ève szóval..😅 nem ,nem estem teherbe. De ha mégis teherbe esnèk,sem lenne gond.
2022. jún. 19. 08:36
 12/16 anonim ***** válasza:

11 adom a válaszod mi is így vagyunk !

Soha nem akartam és ne is akarok tablettát szedni..spirál stb

És nekünk is bejött ez a módszer sose kellett esemény utáni stb nem is vettem volna be.

viszont mi már szeretnénk babát, de ha Idő előtt jött volna minket se rémített volna meg.

Ez a természetes szerintem:)

De nyilván mindenki maga tudja mi a jo neki!

2022. jún. 23. 09:29
 13/16 A kérdező kommentje:
Azóta megjött amúgy,egy hetet késett,de inkább barnás volt és tovább tartott mint szokott. Ma vagyok a ciklusom 19. napján és ma nagyon furcsa húzódó fájást érzek a hasamban. Mostanában sokat szédülök, sosem volt eddig baj a gyomor savammal,most állandóan ég a torkom,két hete fogytam két kilót csak úgy hirtelen,egy hete körül majdnem semmi étvágyam nincs,a fejem nem szokott fájni,de tegnap előtt erős,egész estig tartó fejfájásom volt, pár napja fel vagyok puffadva, hamar elfáradok,úgy érzem,hogy mindenem fáj, éjjel pedig sosem tudom kipihenni magam,mert rengeteg hülyeséget álmodok. Ez kb két hete tart. Volt egy pár napos felfázásom is. A libidóm pedig majdnem 0 egy ideje, ami nálam nem épp megszokott dolog. Azt hiszem ma újra csinálok tesztet. Furcsák nekem ezek a dolgok. 22 éves vagyok,nem kellene állandóan minden bajom legyen.. Bocsi a hosszú szövegért! Mit gondoltok a tüneteket nézve?
2022. júl. 6. 13:07
 14/16 anonim ***** válasza:
Menj orvoshoz! Több hete tart, egyikünk se nőgyógyász. Elküld vérvételre, csinál ultrahangot és kiderül. Lehet mas is nemcsak terhesség. De az is lehet csak magadnak csinalod a stresszt, és ezert van. Hamarabb megnyugszol, és nem fogok megkérdőjelezgetni a teszteket.
2022. júl. 6. 13:20
 15/16 A kérdező kommentje:
Igen,igazad van! Bocsánat ha idegesítő vagyok a sok kérdésemmel
2022. júl. 6. 13:41
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem vagy idegesitő, de ez mar valószinű komolyabb mint amit barki más meg tudna itt oldani. Neha csak erosen meg kell lokni az embert, hogy azt csinalja ami neki a legjobb.
2022. júl. 6. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!