Terhesség alatt melyik fajta vas tablettát szedtétek?
Figyelt kérdés
A Béres vas tabletta jó lehet?
Van benne folsav, B12, cink, folsav.
2022. ápr. 10. 20:42
1/15 anonim válasza:
Attol fugg milyen merteku a vashiany. Ha durva akkor keves lesz. Ha csak rasegites kell akkor eleg. De amugy irnak fel receptre, igaz masikat, de kb negyed annyiba kerul
5/15 anonim válasza:
Neo-ferro-folgamma. Ezt írta fel a nőgyógyász, nem magamtól kezdtem el szedni random bogyókat.
8/15 anonim válasza:
Mivel egyiket sem bírtam,így a Kräuterblut szirupot ittam. A dokim ajánlotta plusz egy hematológus is. Szépen rendberakta a vérképemet.
9/15 anonim válasza:
Nem volt vashiányom terhesen, így egyiket sem. A gyerekek előtt volt egyébként, akkor Neo-ferro-folgammát kaptam.
10/15 anonim válasza:
Én a dm-es vastablettát szedem. A legutóbbi laborban határérték felett volt kicsivel az értékem. Ezt is csak azért szedem, mert egyik terhesvitamint sem tudtam szedni, ebben meg kb. annyi vas van, mint az elevitben és társaiban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!