15-ik hétben még mindig nem híztam sőt összességében két kilót fogytam. Meddig normális ez?
Figyelt kérdés
Picike pluszból indultam igaz, de az már kicsit furcsa hogy a régi gatyáimba beleférek. Mivel rossz a gyomrom, nem eszem a legjobban, de igyekszem sok gyümölcsöt fogyasztani. Orvoshoz csak jövő héten jutok el. Valakinek esetleg vannak hasonló tapasztalatai? Köszönöm!2022. jún. 15. 06:43
11/14 anonim válasza:
Én 20. héten kezdtem hízni. 26. után beindult xD :D
Baba addig is szépen fejlődött.
12/14 anonim válasza:
még szedheted ne aggódj, nagyon az elején vagy, még több mint a fele hátra van…
13/14 anonim válasza:
20. hétig fogytam. Senki nem mondta,hogy ne lenne normális...
14/14 anonim válasza:
Teljesen normális. Ha volt súlyfelesleg akkor meg pláne. 15 hetesen nagyon kicsi a baba, nem indokolja a hízást. Rajtam 24 hetesen 2-3 kiló mozog, nem indultam súlyfelesleggel. Az orvos szerint teljesen rendben van az is, ha valaki a harmadik trimeszterig nem igen hízik. Ha a baba normális ütemben fejlődik, ennek semmi jelentősége.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!