Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki hízott terhesség alatt,tén...

Aki hízott terhesség alatt,tényleg sokat evett és össze-vissza mindent?

Figyelt kérdés

Több vékony,sportoló nőt látok aki elvileg figyelt arra mit eszik,sportol is ezet éve mégis sokat híznak terhesség alatt. Hogy csinálják?

Én normál voltam 174cm/64 kg, nem sportoltam rendesen soha semmit,mégsem híztam egy dekát se.

Csak arra figyeltem,hogy hasznos kajákat egyek,ne mindenféle haszontalan kakaóscsigát,lekvároskenyeret,lángost és társait. De ha csak ennyi odafigyelés kell akkor pont ők híznak ennyit?

2022. jún. 12. 21:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Igen, én mindent ami jól esik. Biztos nem fogom megvonni magamtól a kaját főleg akkor amikor rohadt éhes vagyok.

Persze ez nem azt jelenti hogy felhízlalom magam 90 kilóra és egész nap csak zabálok.

175 cm vagyok és most 69 kg, 27. hétben vagyok de igazából nem látszik rajtam annyira.

2022. jún. 13. 13:16
 12/14 anonim ***** válasza:

Én 15 hetes vagyok de eddig nemhogy nem híztam lb. 7 kg-t fogytam a terhesség előtti súlyomhoz képest. Szinte alig mozgok, étvágyam jó, azt eszem amit megkívánok, nassolni is szoktam bár van, hogy a vacsora kimarad mert hatkor bealszom.

Régen sovány voltam semmitől nem tudtam hízni aztán elmultam 30 megszerettrm a sört is és felszaladt jó par kg (igy már nem nézek ki úgy mint aki Auschwitzból szökött) kb most normális a súlyom. De ebből megint fogyok.

2022. jún. 19. 17:23
 13/14 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok. Nekem nem megy le gyorsan, nem vizesedés volt. Mintha egyhelyben topognék. És nem is nagyon mozdul. Amíg nem tudok visszatérni az intenzív mozgáshoz, addig nagyon lassan megyeget le, de az is csak azért, mert figyelek a kajára. Ja és nekem a szoptatás se viszi le a kilókat. (szerintem ez csak egy legenda😂)
2022. jún. 19. 21:07
 14/14 anonim ***** válasza:
Baba és az anyagok, terhesség száma, DNS genetika függő. Nem terhesen hízásra hajlamos vagy e
2023. nov. 5. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!