Akinek nagyon hamar fogant baba vetélés/missed ab után, mi lett?
Megmaradt a baba? Milyen volt a terhesség? Egészséges lett?
Minden doki mást mond, még itt neten is annyifélét olvasok.
10 hetesen volt missed ab miatt műtét, már nem vérzek. Lelkileg jól vagyok, elengedtem már, elfogadtam. Persze gondolok még rá.
Ha túl korán fogan esetleg újra, baj lehet?
Meséljetek légyszi!
Legújabb ajánlás szerint várni sem kell. 2 ismerősömnek kb.azonnal fogantak meg m.ab után és egészséges babákat szültek,minden rendben volt.
Nekem pl.3 normál ciklust mondtak,de végül a pm.alulműködés miatt több lett. Most lehet annyit sem várnék.
Részvétem a veszteség miatt és kívánom,hamar legyen egy szép,egészséges babátok!
Nekem korai vetélésem volt 6 hetesen, szerencsére nem kellett műszeresen befejezni. Meg se jött a következő menstruációm, megfogant a babánk. Nem riogatott a nőgyógyászom semmi hülyeséggel, azt mondta minden rendben lesz. Problémamentes terhességből 4 hete született a kisfiam, pont a kiírt napon.
Mielőbbi sikeres terhességet kívánok!
Nekem 9 hetesen volt műtétem,6 hetesen megállt a fejlődésben :(
Ez volt 2020 szeptemberben,2021 január elején pozitív lett a teszt,és októberben 2 héttel a kiírt dátum után császárral megszületett a teljesen egészséges,aktív,jó kedélyű kisfiúnk aki most lesz 8 és fél hónapos :)
Köszönöm mindenkinek!:)
Ment a zöld pacsi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!