Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek nagyon hamar fogant...

Akinek nagyon hamar fogant baba vetélés/missed ab után, mi lett?

Figyelt kérdés

Megmaradt a baba? Milyen volt a terhesség? Egészséges lett?

Minden doki mást mond, még itt neten is annyifélét olvasok.

10 hetesen volt missed ab miatt műtét, már nem vérzek. Lelkileg jól vagyok, elengedtem már, elfogadtam. Persze gondolok még rá.

Ha túl korán fogan esetleg újra, baj lehet?

Meséljetek légyszi!

2022. jún. 11. 13:42
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Legújabb ajánlás szerint várni sem kell. 2 ismerősömnek kb.azonnal fogantak meg m.ab után és egészséges babákat szültek,minden rendben volt.

Nekem pl.3 normál ciklust mondtak,de végül a pm.alulműködés miatt több lett. Most lehet annyit sem várnék.

Részvétem a veszteség miatt és kívánom,hamar legyen egy szép,egészséges babátok!

2022. jún. 11. 14:11
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Én "csak" el elveteltem 6 hetesen, nem volt mutet szerencsere, ra 6 hétre teherbe estem, már 9 hetes a kisfiam, makk egészséges 🥰
2022. jún. 11. 14:12
 3/17 anonim ***** válasza:
85%
Én 32 hétre születtem, anno azzal indokolták, hogy túl hamar fogantam missed ab után.
2022. jún. 11. 14:17
 4/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és a jókívánságokat!
2022. jún. 11. 14:24
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Változó melyik orvos mit ajánl. Nekem egy ciklust mondtak tavaly nyáron. Én nem voltam kész azonnal egy újabb terhességre lelkileg, 5 hónap múlva, amikor már akartam meg is fogant. De szerintem ha hamar jön sem lesz baj. Tényleg van olyan orvos, aki azt mondja várni sem kell. Ha készen állsz ezen szerintem ne aggódj.
2022. jún. 11. 15:18
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem korai vetélésem volt 6 hetesen, szerencsére nem kellett műszeresen befejezni. Meg se jött a következő menstruációm, megfogant a babánk. Nem riogatott a nőgyógyászom semmi hülyeséggel, azt mondta minden rendben lesz. Problémamentes terhességből 4 hete született a kisfiam, pont a kiírt napon.

Mielőbbi sikeres terhességet kívánok!

2022. jún. 11. 15:25
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 9 hetesen volt műtétem,6 hetesen megállt a fejlődésben :(

Ez volt 2020 szeptemberben,2021 január elején pozitív lett a teszt,és októberben 2 héttel a kiírt dátum után császárral megszületett a teljesen egészséges,aktív,jó kedélyű kisfiúnk aki most lesz 8 és fél hónapos :)

2022. jún. 11. 15:43
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Rögtön a következő ciklusban fogant, problémamentes terhesség, spontán hüvelyi szülés 40 hétre, egészséges kislány.
2022. jún. 11. 16:52
 9/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!:)

Ment a zöld pacsi!

2022. jún. 11. 19:15
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Májusban volt missed 7.hétben, júli végén lett + tesztem, 3 éves múlt makk egészséges rossz csont😁😁 40 éves korom előtt pár héttel szültem, indított volt pár napot túlhordtam.
2022. jún. 11. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!