Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek nagyon hamar fogant...

Akinek nagyon hamar fogant baba vetélés/missed ab után, mi lett?

Figyelt kérdés

Megmaradt a baba? Milyen volt a terhesség? Egészséges lett?

Minden doki mást mond, még itt neten is annyifélét olvasok.

10 hetesen volt missed ab miatt műtét, már nem vérzek. Lelkileg jól vagyok, elengedtem már, elfogadtam. Persze gondolok még rá.

Ha túl korán fogan esetleg újra, baj lehet?

Meséljetek légyszi!

2022. jún. 11. 13:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Sikerült azóta ?
2023. febr. 6. 17:07
 12/17 A kérdező kommentje:

Igen!

29 hetes vagyok :)

2023. febr. 7. 17:56
 13/17 anonim ***** válasza:
Nagyon gratulálok. Mennyi idő után sikerült? Próbálok erőt meríteni a sikersztorikból. ☺️
2023. febr. 7. 18:10
 14/17 A kérdező kommentje:

Május 23.án volt a missed ad. Júniusban megjött, kb pont 4 hétre, és július 18 volt az utolsó mensi.

Nálatok mi a helyzet? Persze, csak ha szeretnéd leeírni.

2023. febr. 7. 21:44
 15/17 anonim ***** válasza:
14# Nekem még elég friss a dolog. Mi múlt héten csütörtökön tudtuk meg a 10.heten, hogy két hete nem él. Nem akartam még napokat ne adj isten heteket várni, hogy ott legyen bennem. De még aznap este kijött, pár napra rá pedig még valami, talán a méhlepény. Pénteken megyek vissza, hogy megnézzèk, hogy minden kijött e és akkor nem kell műtét. Egy ciklust úgy érzem kéne várni, de többet nem nagyon szeretnénk.
2023. febr. 8. 08:13
 16/17 A kérdező kommentje:
Sajnálom a veszteséged! Talán lelkileg nehezebb továbblépni. Kívánom hogy mihamarabb összejöjjön a baba! 🤞
2023. febr. 8. 13:57
 17/17 anonim ***** válasza:
Köszi☺️
2023. febr. 8. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!