Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Betöltött 5 hetesen látni fog...

Betöltött 5 hetesen látni fog már embriot az orvos?

Figyelt kérdés
Majus 19-en volt az utolsó menstruációm, 25-26 naposak a ciklusaim, a 24. napon már pozitívat teszteltem. Pontosan a betöltött 5. heten megyek dokihoz, mert azutan elutazunk és szeretném tudni, hogy minden rendben van, jo helyen van-e. Ilyenkor még csak szikholyag van, vagy azert mar sejthető valami? Főleg, hogy ennyire korán már pozitív lett a teszt? Egy alkalmazas szerint a ciklusom alapjan 5+3 hetes vagyok ma, azt nem igazán ertem. :D
2022. jún. 12. 15:55
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Mivel nem természetes úton lett, a meddőségibe visszahívnak 5 hetesen első uh-ra, üres 6 mm-es petezsák, szikhólyag sem volt, szerintem fölösleges menni annyira hamar,ha nem lett volna muszáj én is inkább vártam volna még
2022. jún. 13. 17:39
 22/22 anonim ***** válasza:
Én 5+2 hetesen voltam barnázás miatt. Azt meg tudta mondani a doki, hogy jó helyen van. Petezsákban szikhólyag volt látható. 28 napos ciklusaim voltak, 16.ciklusnapokon volt az ovum.
2022. jún. 13. 23:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!