Mi volt az oka annak, ha keményedett a pocakod?
Az előző kb 2 hetem melós volt, sajnos nem nagyon volt lehetőségem pihenni, jönni menni kellett szinte egész nap, du. 4-5 óra után tudtam inkább pihenni. Az elmúlt napok már pihenősebbek voltak, viszont azt vettem észre, hogy keményedik a hasam, hiába veszek be magnéziumot és pihenek, nem igazán érzem a különbséget. Ellenben van, ha jól megsimogatom, elmúlik közben pedig a baba mozogni kezd. Lehetséges, hogy a "hasamnak dől" és ezért keményebb? Van amikor csak a hasam alja, vagy egyik/másik oldal kemény. A lepény mellső fali. Nem rendszeres, mármint nem ismétlődő és nem fájdalmas vagy kellemetlen dologról van szó, jóformán csak akkor veszem észre ha megsimogatom, megfogom a hasamat.
Azt olvastam, hogy időjárástól, fáradtságtól is lehet ilyen, amíg panaszt nem okoz, nincs vele gond. Nektek volt ilyen? Mit mondtak rá?
A jövő hétre van időpontom a dokimhoz, hétvégén nem elérhető telefonon.
33 hetes kismama vagyok. Köszi ha megosztod a tapasztalataidat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!