Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miert asszimetrikus a pocakom?

Miert asszimetrikus a pocakom?

Figyelt kérdés
Masodik terhesseg es az elso csaszar utan eleg furan allt amugyis a hasam a vagasnal, egy helyen picit horoadt mashol pici dudor. Most h no a hasam a masodik babaval, nagyon furcsa… jobb oldalra ni a hasam, a masik oldalra alig. Tudom furan hangzik de igy van. A babat is mindig a jobb oldalon erzem. Ha kemenyedek akkor is csak a jobb oldalon. Ez lehet normalis? Kicsit aggodok miatta
2022. jún. 11. 14:20
 1/1 anonim ***** válasza:

Nekem is csak jobb oldalon van hasam, 38. héten vagyok, egy doki sem mondta, hogy gáz és minden értékünk rendben van.

Én azzal magyaráztam, hogy komoly hasüregi összenövéseim vannak a korábbi műtéteim miatt, ezért fixálódott így a méhem, ezen a logikán lehet, hogy a császár miatt nálad is fennáll.

De ha valaki tud pontosabbat, engem is érdekel :)

2022. jún. 11. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!