Asszimetrikus kúszás?
Figyelt kérdés
9 hósom 3 hete kúszik, de az egyik lábát, mindog ugyanazt, behajlítva tartja. Védőnő szerint vigyem el gyógytornára.
Miért kell elvinni? Nyári szünet miatt nem veszik fel a telefont, majd próbálkozok, addig is érdekelne más tapasztalata.
2017. júl. 6. 14:51
1/5 anonim válasza:
Enyém is ezt csinálta 2-3 hét alatt ha jól emlékszek ki is nőtte, pedig már én is gondolkoztam gyógytornán.
Most 14 hónapos örökmozgó, szerintem várjál kicsit te is.
2/5 anonim válasza:
Nálunk ugyanez volt, de nem javult magától több hét alatt sem, így elvittük Dévényeshez védőnővel egyeztetve. 2 alkalom után szimmetrikus lett a kúszása, azt nem tudom, hogy enélkül hogy alakult volna, az is lehet, hogy ugyanígy.
3/5 anonim válasza:
Nekem is féloldalasan kuszott a fiam. Voltunk neurologusnál, dévényesnél, bobath-tornán és ennek ellenére féloldalasan kuszott. Mászni 11 honaposan kezdett, szabályosan. Akkor azonnal fel is állt, de csak 17 honaposan indult el önállóan. Senki nem talált semmit. Amugy nagyon jokedvü örökmozgo fiu. De néhanapján ha kuszik, még most is féloldalasan csinálja. :)
4/5 anonim válasza:
Szia, a fiam most 7 éves aszimmetrikusan kúszott, pár hétre rá mindkét oldalát használta. Mászásnál ugyanez volt a helyzet. Most jobb kezes, de ez az oldala van mindíg lemaradva.Észrevehető úszásnál sziklásnál, nem tudja megtartása az ott használt poliformot ezen kezével,a feladat során. Rajzolás nagyon nehezen megy, nem okoz neki könnyed örömöt. Egyébként nagyon okos kisfiú. Voltunk Dévényesnél, és gyógytornász által is. Röviden ez a történetünk eddig.
5/5 anonim válasza:
Szia, a fiam most 7 éves aszimmetrikusan kúszott, pár hétre rá mindkét oldalát használta. Mászásnál ugyanez volt a helyzet. Most jobb kezes, de ez az oldala van mindíg lemaradva.Észrevehető úszásnál sziklásnál, nem tudja megtartása az ott használt poliformot ezen kezével,a feladat során. Rajzolás nagyon nehezen megy, nem okoz neki könnyed örömöt. Egyébként nagyon okos kisfiú. Voltunk Dévényesnél, és gyógytornásznál is. Röviden ez a történetünk eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!