Mit csináljak a folyamatos rosszullét ellen?
Minden reggel erős hányingerem van szédülök és remegek is mások is látják.
De még most csak hét hetes terhes vagyok nem mondhatom el senkinek azt hiszik alkesz vagyok. 😂
Nagyon rossz így dolgozni minden nap.
Tudtok e valamit tanácsolni?
Mit csináljak hogy jobban legyek?
Trükkök praktikák minden érdekel.
Nem lehet semmit tenni ellene.
Maximum enyhíteni lehet, valaki citromos vízre, gyömbérre, kólára, kekszre stb esküszik.
De elmulasztani semmi nem fogja.
Táppénzre nyugodtan kérheted magad, ha a rosszullét miatt nem tudsz dolgozni.
Praktikát sajnos nem tudok mondani, nekem nem vált be semmi, se a gyömbér vagy a kóla, vagy a keksz ébredés után... mindentől rosszul voltam az első 20 héten.
Kitartás!
A gyömbértről már én is hallottam
Ki fogom próbálni köszönöm szépen
Sajnos nem tudok táppénzre menni muszáj dolgoznom.
Próbálok kevesebb órát dolgozni max.
Köszönöm a válaszokat.
Még valami eszembe jutott, ami tuti segítene, találd fel az időgépet. 😆
Sajnos én is próbáltam mindent, de csak az idő múlásával múltak el a rosszullétek.
Én is elmentem táppénzre, nem bántam meg mert nagyon sokaig tartott a szenvedés, és nem múlt el semmitől, amit javaslok, hogy sokszor egyél keveset, reggel ha felkelsz egyből pár szem háztartási keksz, és egész nap nagyon oda kell figyelni, hogy egyél, ne túl sűrűn, ne túl ritkán, ne túl sokat. Én nagyon megszenvedtem ezzel, nem is nagyon tudtam csinálni semmit és nem elkeserítésből, de ez napról napra rosszabb lesz amíg el nem múlik..
Ja és nekem semmi praktika nem vált be se gyömbér se citrom, semmi, esetleg a jégkocka szopogatás még úgy ahogy, de nekem azóta pl hányingerem van a víz szagától is…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!