A folyamatos rosszullét miatt alig bírok enni! Lehet ebből baj?
Első trimeszter, vitaminokat szedem, folyadékot iszok rendesen, meg persze eszem is, de nem bírok "eleget" enni, néha alig.
De egyszerűen nem bírom.
Ha hetekig SEMMIT SEM ennél, akkor sem lenne a babábak baja, a tartalékaidból annyit használ el, amennyire szüksége van!
Ha nem esik jól az étel, ne egyél, nem érdemes eröltetni.
(Mellesleg ezek a "jó tanácsok" okozzák a kismamák borzasztó mértékü elhízását!)
Ó, nyugi, nem vagy egyedül! Én is undorodom mindentől szinte, a mai menü 2 péksüti, egy müzliszelet, sok víz és vitamin volt. Hányok is legalább naponta 1x-2x. Nemsokára elmúlik. Kitartás addig is! 🥲🥴
8+1 hkm
Én az egész terhesség alatt nem ettem semmit, vagyis mindent kihánytam, gyerek tökéletes súllyal született, nincs vitaminhiánya, mindent ki tudott szívni belőlem.
Előnyök: lapos lett a hasam szülés után, kevesebb lettem 10 kg-val, mint teherbeesés előtt.
Hátrányok: vitaminhiány, vashiány, nem volt tejem és persze undorító hányni 7 hónapig.
Annyi, hogy én nem hányok, nem tudom ez jó-e? Csak ez a hányinger meg émelygés van, és többnyire nem is reggel, hanem délután meg este. Pl most.
Én kb korpovit kekszet meg sós zöldséget bírok szinte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!