A folyamatos rosszullét miatt alig bírok enni! Lehet ebből baj?
Első trimeszter, vitaminokat szedem, folyadékot iszok rendesen, meg persze eszem is, de nem bírok "eleget" enni, néha alig.
De egyszerűen nem bírom.
Én is "csak" émelyegtem, a 8 durva hetem alatt ha összesen 3-4x hánytam kicsit. De akkor sem tudtam úgy enni, mint előtte.
Jó-e, hogy nem hánysz?! Ez cuki, de szerintem ha újraolvasod, te is látni fogod, milyen badarságot kérdeztél :D
12 nem jobb, van benne tapasztalatom, a hányinger a rosszabb, főleg ha állandóan van.
Hánysz, vagy hányingered van, nem tudsz bevinni ételt a szervezetedbe, ilyen szempontból ugyanaz.
A magzatoknak mindegy, mert kiválóan elszívnak mindent az anyai tartalékokból, még a koncentrációs táborokban, háborúkban is normál súllyal született a babák nagy része.
Szia!
Én is 9 hetes vagyok, 6 .hét óta émelygek egésznap! Hányást megelőző állapot! Egyszerse hánytam!
Nekem ő a második terhességem , az elsővel nonstop hanytam…
Kitartás😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!