Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitol kemenyedhet 3 percenkent...

Mitol kemenyedhet 3 percenkent a hasam?

Figyelt kérdés

17+6 hetes vagyok es egesz ejszaka es most reggel is folyamatosan kemenyedik a hasam… nyilvan vettem be magneziumot de semmit nem er

Kicsit aggodok ez mitol lehet? Orvoshoz kene mennem?

2022. jún. 11. 08:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Első, ne haragudj, de neked akkor sem ctg-t csináltak, hanem nagyon max flowmetriát meg simán magzati szívhangot hallgattak. De ezek közül egyik sem ctg, nekem is csak a 30. héten csináltak, amikor vérnyomáskiugrással mentem a sürgősségire.
2022. jún. 11. 15:14
 12/14 A kérdező kommentje:
Az elso sztem nst-re gondolt, az siman csinalhattak neki
2022. jún. 11. 15:20
 13/14 anonim ***** válasza:
Nst-t sem. Az gyakorlatilag ugyanaz mint a ctg, csak hol így, hol úgy hívják.
2022. jún. 11. 16:36
 14/14 anonim ***** válasza:
8-as vagyok. Eszem ágába nem volt paráztatni a kérdezőt.. feltette a kérdést és megosszuk/megosztom vele a tapasztalatainkat ennyi az egész. Én azért mentem be mint írtam mert rosszabb lett nem javult a helyzet.
2022. jún. 11. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!