Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitol kemenyedhet 3 percenkent...

Mitol kemenyedhet 3 percenkent a hasam?

Figyelt kérdés

17+6 hetes vagyok es egesz ejszaka es most reggel is folyamatosan kemenyedik a hasam… nyilvan vettem be magneziumot de semmit nem er

Kicsit aggodok ez mitol lehet? Orvoshoz kene mennem?

2022. jún. 11. 08:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
63%
Szia én ezzel elmentem dokihoz. Ctg-t csináltak hát nem lett szép. Szigorú pihenésre fogtak.de kb 2 nap alatt el is múlt
2022. jún. 11. 08:27
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp szólj dokinak, emelhet a magnézium adagon,és biztosan sok pihenést fog javasolni.
2022. jún. 11. 09:09
 3/14 anonim ***** válasza:
Első, 17 hetesen nem fognak neki ctg-t csinálni 🤦‍♀️
2022. jún. 11. 10:44
 4/14 A kérdező kommentje:

Bejottem a korhazba de ossze vissza riogatnak itt a noverek h az nem jo h gorcsolok hiaba mondom h nem gorcsolok, hanem kemenyedik a hasam… orvos meg se vizsgalt meg de mar be akarnak fektetni…

Nem ertem mi tortenik :(

Tenyleg ekkora baj a kemenyedes? Renelem megvizsgal hamar egy orvos:(

2022. jún. 11. 10:54
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Kedves okos 3as

Leírtam ,hogy nálam mi volt!

Bocsánat ,hogy te jobban tudod mással mi történik!

2022. jún. 11. 11:06
 6/14 A kérdező kommentje:
Valoban nem csinaltag ctgt csak uh, de elvileg minden oke mehszajrt szajt hazamehetek
2022. jún. 11. 11:24
 7/14 anonim ***** válasza:
82%
Azt ugye tudod, hogy a keményedés ugyanaz, mint a görcs, a méhizomzatod osztogattak összehúzódása?
2022. jún. 11. 11:43
 8/14 anonim ***** válasza:

Nekem ugyan nem keménykedés volt hanem szúrkálás, nyilalás, húzódott az egész hasam vártam 2 napot is vele nem jobb lett rosszabb. Bementem és be is fektettek 4 napra. Pihenni kellett sok-sok magnézium folyadék. 22 hetes voltam akkor. Én is zárt voltam teljesen. Azóta hálistennek minden rendben van.

33 hetes

2022. jún. 11. 12:05
 9/14 A kérdező kommentje:
Hogy lenne mar ugyanaz?😃 nekem a terhesseg eleje ota vannak mensi szeru gorcseim de az nem jar kemenyedessel. Mig a kemenyedes eseten nincs gorcsom. Kerdezte is az orvos h gorcsolok is v csak kemenyedes.
2022. jún. 11. 14:08
 10/14 anonim ***** válasza:
Jól van, nem kell paráztatni itt pluszban a kérdezőt. Legrosszabb esetben tényleg befektetik pár napra, kap egy magnéziuminfúziót, megfigyelik és ha panaszmentes marad, kirakják azzal, hogy szedjen emelt dózisban otthon magnéziumot és pihenjen. Én is voltam bent görcsökkel 20 hetesen pár napot, semmi gond nem volt, nem nyílt a méhszáj, betudták a méh növekedésének és a frontoknak és mehettem haza.
2022. jún. 11. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!