Lehet baja a babának?Hogyan rázzam le vagy érjem el,hogy békén hagyjon?

Mi a ráktól lenne baja de komolyan?
Olyan ostoba kérdések vannak itt, hogy félelmetes bele gondolni, hogy ezekből lesznek szülők..

9 hetes terhes voltam mikor az édesanyám meghalt. Szóval a kérdésedre a válasz: Nem lesz baja a babának.
Ha egy tanácsot mellé még megfogadsz:
Növessz páncélt magadra de nagyon gyorsan, mert a babának sok esetben szüksége lesz rá hogy megvédd. Saját magadat is, a gyereknevelési elveidet, a napirendeteket, szokásaitokat. Hidd el, ha már most kritizálnak a baba születése után ez még durvább lesz. Meg kell tanulnod megkeményíteni, megvédeni magatokat ezekkel szemben.

Érzékeny vagy, oké, DE Igaza van a 18-as válaszolónak.
Én is érzékeny ember vagyok, de azért mindennek van határa. Sajnos a kifinomult lelked nem tud majd mit csinálni, amikor a pici pár kilós gyermeked üvölt és nem tudsz vele mit kezdeni, mert evett, tiszta a popó, volt büfi, kézben van... De pl üvölt. Ugye az elején ez sokszor lesz így, és hidd el, az első pár hét, amikor hazamenetek a kórházból és az alvás luxus, fáradt vagy, éhes se vagy, mert ahhoz is fáradt vagy, nem tudsz 2 percnél többet a tuss alatt tölteni, a hajszárítónak be kell mutatkozni (😆) na, ez a kemény. Nem a beszólogatás. Meg kell keményedned. A gyereked miatt is!Nem lehet SZERINTEM remegő lelkivilággal túl élni az első 1, 2 hónapot, mert kikészülsz. Nem beszélve arról, amikor a gyerek beteg... És kezdődik azzal, hogy nem tudsz neki segíteni, irány a doki stb.
Anya leszel, most nem te vagy elsősorban a lényeg, hanem a baba. Biztos sok jó, igazságos dologra neveled majd, de azért kicsit keményebben fogj a dologhoz, mert ezzel a mentalitással nem neked lesz rossz, hanem a gyerkőcnek, hogy saját magát nem tudja megvédeni, mert ezt látja majd tőled. Mocskos, gonosz világ ez sokszor 😃😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!