Lehet baja a babanak a sok stressztol? (39-40 het)
Figyelt kérdés
2 napja irto rossz kedvem van, csaladi problema miatt. Idegeskedek, szorongok, feszult vagyok, szinte egesz nap csak sirok. Neha abba se tudom hagyni olyan gorcsosen jon ram. Ettol lehet baja a babamnak? Nagyon feltem :( 39+1 hetes vagyok2022. máj. 28. 21:32
3/8 anonim 

válasza:

Alig 2 és fél hónappal a szülés előtt veszítettem el édesanyám, aki a fogantatás utáni periódusban let ágybanfekvő beteg a rák miatt és alig múlt 53. Szóval végigstresszeltük a terhességet és "vártuk" az elkerülhetetlent. Minden nap sírtam, volt, hogy a férjem rám kellett kiabáljon ahhoz, hogy kizökkentsen. Egészséges kisfiam született. Látszólag semmi baj nincs vele. Most pár hetes.
4/8 anonim 

válasza:

Árt neki a stressz, de azért annyit nem, mint neked.
5/8 anonim 

válasza:

Sajnálom kedves harmadik válaszoló, ezt olvasni is borzasztó volt. Remélem innentől kezdve egy boldogabb periódusban lesz részetek!
6/8 anonim 

válasza:

Köszönöm (5-nek), remélem igazad lesz, de jelenleg minden szempár csak egyre nehezebb a hiánya. Szuper nagymama volt, a gyerekek nagyon sokat emlegetik, ha látnak sirni, a kisebbik mindig mondja, hogy a felhők fölé ment a mama és nem tud lejönni de onnan szeret minket (2,5 éves). Ilyenkor mindig olyan, mintha egy kést még szúrnának a hátamba. A kisbabám szerencsére nem nyűgösebb egy átlag kisbabánál. Tényleg hálás lehetek annak, hogy egészséges. És remélem így is marad
7/8 anonim 

válasza:

Szempontból akart lenni, és a 3-hozzászólásban lemaradt egy t az egyik szóról. (3 és 6 voltam)
8/8 anonim 

válasza:

Magadnak teszel rosszat kérdező, de babának nem fog ártani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!