Dpo 6.nap full pozi teszt rögtön??
Sziasztok
Ez most mi! Lh pozi szombaton volt. Tudom hogy korai de valahogy jött egy érzés
Rögtön jött a csík.
3-4 héttel ezelött biztos nem lehet.
Csináltam tesztet és negatív lett 2 is majd 9 napos vérzésem volt.
Mivel 3 nappal ezelött bevéreztem a dokim tud róla és azt is tudja ha pozi lesz a tesz mindent is kapok pluszba. .mivel ez egy nagyon korai terhesség lehet így nem ad még progit. Ha elmegy és kemiai akkor menjen magátol. Kedden megyek vérvételre és ha az pozi lesz és nem is jön meg akkor kapok progit,verhigitót...
Nekem 4 vetélésem volt és most 16 hetes vagyok. Mindig ezzel a fajta teszttel teszteltem és általában 12-14 dpon-n nézett ki így. Ha visszaszámolsz nem voltatok ott együtt?
Megértem a félelmed, de hidd el, hogy sikerülhet. Majd ha lesz CRL mérete és szívverése akkor még pontosabban vissza tudsz számolni. Vannak erre kalkulátorok, táblázatok. HCG szintre is van, de az szerintem nem annyira jó, mert hatalmas a tól-ig. Illetve majd a 12 hetesen lesz egy pontosabb szülési dátumod. Ha ő így jön akkor így jön. Boldog babavárást! Drukkolok nagyon.
Voltunk együtt bármikor foganhatott.
De a hő és lh teszt hétvégén mutatta az ovut.
Az biztos hogy lassan ürül a hcg belőlem.🤣kivettem az lh pozit az appból és akkor is vasárnapra tette az ovut hő alapján.
Nem gondolnám ,hogy ebböl sikeres terhesség lesz. Valahogy semmi sem stimmel.
Nem bírtam ki és csináltam egy másik facellet mert hát tuti rossz az első teszt.
Hát nem🤣 kb még erősebb pozi lett.ha megmarad akkor tuti ikrek és felkötöm magam🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Tehát ha jól értem ma jársz a 22-23 napon a ciklusodban, és az utolsó menstruacio előtt voltál orvosnál, aki nem látott semmit?
Pontosan mennyivel előtte voltál? Mert ugye a nagyon kicsi terhességet az orvos nem látja még.
A menstruacio szabályos, rendes vérzés volt?
Én egyébként arra gyanakodnék, hogy a legutolsó vérzés után szinte azonnal volt egy peteérés, és abból lett a terhesseg, azért ilyen erős már a teszt.
Vagy valóban az előző ciklusból van, amit az orvos még nem látott, és hát utána megjött, állítólag van, aki menstruál mellette, nem tudom….
Mindenesetre én is bemennék az ambulanciara, egy uh már lehet, hogy mutatna valamit, ha más nem a szikhólyagot, és tudnának adni progeszteront.
Szia
Csütörtökön voltam dokinál ahol jeleztem hogy mintha lenne ott valami a teszten de negatív.másnap reggel csináltamnpredit ami halványabb reagens csíkos vol és megjött.9napig volt meg szövetdarabok is voltak. Ezek után ujta elkezdetm hőt mérni és lh tesztelni. A hő szokasos 36,5 körül volt az lh nem pozitív.(cb)
Ciklus 16.napján volt full pozi az ovu és másnap reggel felment a hőm.(vasárnap)
Kedden délutan véreztem ami másnap délelött elmult.csütörtök has szurka és pici barnázás.
Kizártnak tartanám ,hogy előző hónapban készült volna.
Hőm jelenleg is magasan van ,mensi görcsök jönnek és szerintem vizes folyásom lett.
Tehát előző ciklusban is volt egy gyanús teszt?
Arról esteleg kép?
Az lemaradt,hogy ahogy elmúlt másnap felfázási tüneteket produkáltam és kaptam antibiotikumot.
Múlthét keddtől -szombatig lh teszteltem .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!