Terhesen ki milyen típusú öltözéket hordott? Szerintetek is így van?
Figyelt kérdés
Van egy pár kismama ruhám de nem nagyon szeretem, inkább kismamás nadragokat hordok, nagyanyám (77 éves) szerinte taszító a nagy pocak, és szerinte inkább ruhát kéne hordani ( már 34 hetes vagyok)...számomra ez abszurd dolog hogy a terhes pocak taszító, ez az élet rendje, egy kisbaba áldás. De azért meghallgatnám a ti véleményetek is. Édesanyám eldobott magától, nagyi nevelt és sajnos nem nagyon van akivel megbeszeljem a dolgokat, vagyis aki lenne afelé én nem merek nyitni, nagyon zárkózott típusú vagyok. Serdülő koromban alap dolgokat se volt kivel megbeszelni, nagyi gondoskodott rólam enni innivaló szempontjából, de a lelki dolgokkal kapcsolatban semmit se kaptam, nem volt meg az anya-lánya kötelék. Iskolában kis gyerekként bántalmaztak de nem volt aki megvédjen, nagyi elengedte a füle mellett, teljesen magamra voltam hagyva és tán ezért is lettem zárkózott, hogy nem merek nyitni, nem merem elmondani az érzéseim.#Anya lánya kötelék #Arvasag
2022. máj. 30. 13:38
11/17 anonim válasza:
Nyisd meg a képeket, és mond meg a nagyanyádnak már más világ van, nwm titok hogy dugmak az emberek, az meg nem szégywn hogy gyereke lesz.
Azt hord amibe neked kényelmes és jól érzed magad.
Te nem 70+os vagy
12/17 anonim válasza:
Édesanyád amit müvel veled azt nem szép, de nagymamád azt hiszi az őskorban vagytok. Az ő fiatal korában, ez volt divat a trend és édesanyád idejében is ez a terhességet és pocakot eltakaró öltözet. Olyan ruhát veszel fel, amit akarsz.
13/17 anonim válasza:
11-es, amit linkeltél az a másik véglet. 4 gyereket szültem, de pl. személy szerint rosszul vagyok a strandon a kifordult köldökű, szétrepedt bőrű, lila eres terhes hastól. Nem arról van szó, h szégyelni kell, de azért ez szerintem túlmegy a jóízlés határán.
Szerintem is a kényelem a legfontosabb, nincs baj azzal, ha látszik, de totál kitenni, az nekem sok.
14/17 anonim válasza:
Nagyid drága abba az álszemérmes közegben szocializálódott, ahol illetlenség volt szemlére tenni a nagy pocakot, mert az azt hirdette, hogy bizony szexuális aktus történt, aminek szemmel látható az eredménye. Nagyon gyorsan el kéne kezdened feloldani valahogy ezt, a saját és a születendő gyerek érdekében.
15/17 anonim válasza:
Mekkora hülyeség már, mekkora hülyeség volt az egész, amit anno műveltek. Kitalált, ostoba szabályok. Gondolom őket mind a gólya hozta, de úgy tényleg. Én pl. elég konzervatív vagyok sok téren, pl. öltözködés terén, de ha valaki beszólna a pocakon miatt, nem felejtené el sosem azt a napot. Én is 34 hetes vagyok, én vettem kismama nadrágokat, illetve két felsőt, meg egy ruhát. De felsőöltözet tekintetében nincs gondom, mivel ugyanúgy jó minden. Kivéve azokat, amik rövidebb derekúak, azokat nem veszem fel, mert nem takarja el teljesen a pocakomat, olyan kinőtt feelinget ad. Nem mutat jól, inkább hanyagolom. Ne foglalkozz senkivel, csináld azt, ami jól esik. Tudom, könnyű mondani, minden okod megvan arra, hogy nehezen kezeled ezeket a dolgokat, a múltban történtek miatt. De a nagyikának szépen, röviden meg lehet mondani, hogy más világ van mama, nem a múltban élünk.
16/17 anonim válasza:
Kismama leggingset vettem párat, szívesen hordom őket olyan felsővel, ami kiemeli a hasam. Nyilván nem rövid, de a bő lebernyeget nem szeretem. Nekem tetszik így. A lábaim, karom nem változtak. Nem fogom emiatt takargatni magam. A nyári egész ruháim közül mind jó, amit eddig hordtam. Annyi, hogy azokban is látni, hogy kismama vagyok. Szeretek továbbra is csinosan öltözni. Nem fogok tramplis hacukákban járni pár gyöpös nyanya véleménye miatt. Nem mellesleg inkább számít a férjem véleménye, aki azért terhesen is szeret csinosan látni. Nyugodtan hordd ami kényelmes és tetszik.
17/17 anonim válasza:
Nagymamád egy régi kor leánya, akkor még rejteni kellett a pocakot. Én 1990- és 1999 között szültem többször, akkor még a bő ruha volt az általános, de nekem volt egy farmer kismama kertésznadrágom, nagyon menő és formabontó volt, sokszor megjegyezték. A 2000-es években úgy irigyeltem a sok kismamát a jobbnál jobb nadrágokban és testhez álló ruhákban, hogy így megmutathatják a pocakjukat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!