Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nst-re mikor kell időpontot...

Nst-re mikor kell időpontot kérni? Eleg egy héttel előtte? (33 hetes vagyok, es nem a sajat városomban szeretnék szülni)

Figyelt kérdés
2022. máj. 24. 09:55
 1/6 A kérdező kommentje:
*nyiregyhazi korhazba mennek
2022. máj. 24. 09:56
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Még nagyon korai! Veszélyeztetett terhesség esetén 36 héttől, normál terhességnél 38 héttől van NST. És nem kell időpont, ha sztk-ról van szó odamész és kivárod a sort. Ha magándokihoz mész akkor kell időpontot kérni.

Ha a saját városodban lehet szülni, akkor oda kellene járni NST-re és majd ha beindul a szülés Nyíregyre mentek.

Viszont ha a dokid, akihez eddig jártál várandós gondozásra a nyíregyi kórházban rendel, akkor oda is mehetsz. Máskülönben hazaküldenek valószínű. Kivétel a lehet a szülés.

2022. máj. 24. 10:26
 3/6 flora08 ***** válasza:
100%
Ez szerintem kórházanként eltérő. Én Békéscsabán szültem tavaly, itt a betöltött 36. héttől kötelező a vizsgálat, és az első alkalommal időpontot kell kérni. A védőnő azt mondta, kb. két héttel korábban. Hívd fel a kórházat, szerintem.
2022. máj. 24. 10:47
 4/6 anonim ***** válasza:
Sopronban a havi terhesgondozás során figyelik a heteket, és amikor kezd aktuálissá válni, ott helyben adják az időpontot, nem kell külön kérni. 36. héttöl heti 1, 38-tól heti kettő van általában.
2022. máj. 24. 10:52
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én még ugyan nem szültem, de kb 1 héten belül fogok, szintén mint a 2.válaszoló Békéscsabán.

Nekem az volt a kis papírkámon, amit kaptam a védőnőtől, hogy a 34.héten kérjek időpontot az elsőre, ami a 36.héten esedékes.

Mindenkinek. Független attól, hogy veszélyeztetett terhesség vagy sem.

Úgyhogy tényleg nagyon város és kórház függő, inkább érdeklődj utána,az a biztos.

2022. máj. 24. 10:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Székesfehérvaron is 38.héttől van nst. Ide kb 2 héttel elöbb kell minimum időpontot kérni
2022. máj. 24. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!