Nst-re mikor kell időpontot kérni? Eleg egy héttel előtte? (33 hetes vagyok, es nem a sajat városomban szeretnék szülni)
Még nagyon korai! Veszélyeztetett terhesség esetén 36 héttől, normál terhességnél 38 héttől van NST. És nem kell időpont, ha sztk-ról van szó odamész és kivárod a sort. Ha magándokihoz mész akkor kell időpontot kérni.
Ha a saját városodban lehet szülni, akkor oda kellene járni NST-re és majd ha beindul a szülés Nyíregyre mentek.
Viszont ha a dokid, akihez eddig jártál várandós gondozásra a nyíregyi kórházban rendel, akkor oda is mehetsz. Máskülönben hazaküldenek valószínű. Kivétel a lehet a szülés.
Én még ugyan nem szültem, de kb 1 héten belül fogok, szintén mint a 2.válaszoló Békéscsabán.
Nekem az volt a kis papírkámon, amit kaptam a védőnőtől, hogy a 34.héten kérjek időpontot az elsőre, ami a 36.héten esedékes.
Mindenkinek. Független attól, hogy veszélyeztetett terhesség vagy sem.
Úgyhogy tényleg nagyon város és kórház függő, inkább érdeklődj utána,az a biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!