Terhesség alatti hányás ellen lehet tenni valamit?
Kibírni, kitartást
Cola
Gyömbértea
Gyömbéres tea kinek működik, kinek nem. Én még rosszabbul voltam tőle.
Túlélés, és reménykedni hogy a 12. héten elmúlik mint amit elvágnak.
Cola tényleg csodaszer ilyenkor, én soha nem ittam mert nem bírom a szénsavat, no meg egészséges életmód… gondoltam na persze, majd terhesen fogok elkezdeni pont colát inni :’D
Hát eldobva minden elvem simán.
B6 vitamint szedtem, hideg víz kortyolgatva, később hideg kóla, hideg gyömbér esetleg (nekem ez sokára sikerült csak).
Hideg vizes borogatás a homlokra éjjelre is (én állandóan hevültem is, arra is jó volt). Legyezgetés, kézi ventilátor, hogy jobban kapj levegőt.
Keveset enni, sokat pihenni, és a legfontosabb a szagokat kiiktatni (!), ne főzzetek inkább rendeljetek most. Az elején nekem csak a krumpli, rizs, uborka ment.
Engem az öblítő illatától a szappanon és a férjem száján és a saját pisimen keresztül gyakorlatilag minden szag zavart, a hagyma szaga volt a legnagyobb ellenség, de az máig tart. Orrcsipeszt vettem, amit az úszók használnak ez segített egy kicsit, lecseréltem a korábbiakat illatmentes szappanra, öblítőre és mosogatószerre. Ez nagyon nagy segítség volt. Minél kevesebb az inger, annál jobbak az esélyeid. Amit a neten olvastam és bevált hogy reggel felkelés után még az ágyban egy pár szem kekszet elrágcsálni, persze ez is már mikor benned marad egyáltalán valami.
Azért a “semmit nem lehet csinálni, bírd ki”-nél én sokkal többet tudtam tenni magamért csak ki kellett tapasztalni. Bárcsak ezeket mondta volna valaki. Remélem segít másoknak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!