30. hetet betöltött kismama utazhat külföldre?
Figyelt kérdés
Szeretnék hazalàtogatni(csalàdot)
de 30 hetes pocis vagyok.
Vonattal veszélyes?
2008. dec. 18. 22:06
2/9 anonim válasza:
En vonattal mennek, szerintem azzal jobb lenne. A repules azert meg baba nelkul is stressz, de babaval meg tuti, hogy egyfolytaban azon aggodsz, hogy nehogy legyen valami gaz. Es ha lenne, csak neked lenne rossz!
36. hetig repulhetsz kulonben.
3/9 A kérdező kommentje:
Igen,magyar orszàgra.
És vonattal szeretnék,màr repülövel nem merek a légnyomàs miatt.
De vonattal csak nem lesz baj ugye?
2008. dec. 18. 22:17
4/9 anonim válasza:
1.válaszoló vagyok. Vonattal nem lesz semmi baj. repülővel sem hiszem,hogy lenne. Honnan jössz? ha szabad kérdezni!
5/9 A kérdező kommentje:
Ausztria:))))))))))
2008. dec. 18. 22:20
6/9 anonim válasza:
Vonattal nyugodtan utazhatsz, ott fel tudsz allni, jonni menni, labadat kinyujtani, tagasabb, levegosebb, szoval jobb.
7/9 anonim válasza:
Szia,
úgy tudom, hogy utazhatsz busszal, vonattal, de repülőre már nem engednek, max ha az orvosod engedi. Mert ott a légnyomás változása nem biztos, hogy jót tesz.
Jó utazást, kellemes ünnepeket otthon:)
8/9 anonim válasza:
Terheseknek a repülés lehetőségéhez célszerű először az adott légitársaság szabályzatát felkutatni, megkérdezni. Ha ez megvan és beleférsz, akkor is érdemes egy igazoló papírt kérni az orvosodtól/védőnődtől, amiben ő leírja, hogy hány hetes vagy, enged repülni és a terhességed pedig stabil.
9/9 anonim válasza:
Előző vagyok.
De én is vonattal mennék :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!