Van olyan kismama itt, akit a 18 hetes UH után visszahívtak kontrollra a betöltött 20. hétre?
Figyelt kérdés
Az UH-n minden rendben volt az orvosom állítása szerint és a lelet alapján is.
Egy barátnőmet is visszahívták, csak őt Pesten.
2011. febr. 21. 17:51
1/6 anonim válasza:
Igen , Szolnokon is ez a szokás , hogy a 20. héten ismétlik az UH-t , akkor is ha rendben van minden (bár hozzáteszem csak az asszisztens nézete akkor , mert orvos éppen nem volt kéznál.).
2/6 A kérdező kommentje:
Én miskolci vagyok és az itteni kismama ismerőseimet nem hívták vissza, igaz más az orvosuk.
Pesten már több ilyen esetről is hallottam, de megnyugtató, hogy Szolnokon is van ilyen.
Köszönöm a válaszodat!
2011. febr. 21. 18:04
3/6 anonim válasza:
szia!
Én Nyíregyházára járok és engem is visszahívtak.De nekem azt mondták,hogy azért,mert az átlagosnál kevesebb volt a magzatvíz.És amikor mentem még hozzátette az asszisztens hogy le volt maradva a növekedésben.Még jó,hogy közöltétek velem a múltkor-gondoltam magamban.
Szóval engem elfelejtettek tájékoztatni,de szerencsére minden rendben volt.
Remélem nálad is így lesz.
37+3 hkm
4/6 anonim válasza:
Visszahívtak kontrollra, mert a baba gyomra dupla akkora volt, mint amekkorának lennie kellett volna. A következő uh-ra a gyomor mérete nem változott, a baba nőtt hozzá. Azt mondták, valószínűleg teleitta magát magzatvízzel.
5/6 anonim válasza:
Engem 19. hétre rendeltek vissza, mert épp aludt a kicsikém, így nem tudták rendesen lemérni, ill. azt mondta az orvos, hogy egyébként is ideálisabb ez a hét a genetikai UH-ra.
6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
2011. febr. 23. 16:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!