Holnap leszek 9 hetes terhes. Sárgás folyást tapasztalok illetve égő érzést ényhén érzek. Holnapra kaptam időpontot magán orvosomhoz. Szerintetek menjek ma kórházba vagy az az 1 nap nem befolyásol semmit?? Volt már egy vetélésem ezért nagyon aggódok.
Figyelt kérdés
Terhes kismamák válaszát várom. Köszönöm előre is.2022. máj. 18. 11:40
11/14 A kérdező kommentje:
Canesten uno 500(telefon kijavította sajnos)
2022. máj. 20. 00:37
12/14 anonim válasza:
Szerinted egy ORVOS felírná a canestent ha nem lehetne használni?!
Nem lesz tőle baj az elso trimeszterben sem.
13/14 anonim válasza:
Én nem is mentem vele orvoshoz a következő kontrollra említettem a dokinak aki írt fel kúpot. Kb 7 hetes koromig minden bajom volt betét nélkül nem is tudtam meglenni! Semmi gond nem lett? Bár a derekam sokat fajdogalt! Ha zart a méhszáj nem lesz semmi bajotok!
14/14 anonim válasza:
Ha olyan könnyű lenne feljutni a baciknak és a gombák akkor én már rég meddő lennék mert kb 14 éves korom óta folyamatos (volt hogy éveken át kezeletlen!) hüvelygyulladasaim voltak!
Utanaolvastam a témának és pl a candida nem tud felszálló fertőzést okozni erre csak az STD kórokozóknak lehet képességük. A BV organizmusok PID-ben játszott kóroki szerepéről megoszlanak a vélemények, ezért kéretik vigyázni velük.
Egy megfelelően zárt, egészséges, èp méhszáj útját állja a fertőzéseknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!