Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Bp-i XIII. kerületi kismamik!...

Bp-i XIII. kerületi kismamik! Ellenanyag szűréshez hol veszik le a vért és ki ad beutalót?

Figyelt kérdés
Az első szűrésem negativ lett az AFP-nél nézték a kórházban. A nőgyógyász elküldött védőnőhőz, (mondván ezt a terhesség alatt 3 alkalommal kell vizsgálni) a védőnő viszont visszaküldött a nőgyógyászhoz vagy a házi orvoshoz beutalóért merthogy ez már 2 éve nem az Ő hatáskörük. És vérvételre pedig valahová a Vágány utcába kell menni? Ti voltatok ilyen szűrésen, ha igen hol? Ja, 0 Rh- vagyok.
2010. szept. 17. 19:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem a háziorvos adott beutalót, és a szegedi úti laborban vették le.
2010. szept. 17. 20:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem a nögyogyász adott és a visegrádi u-t ssztk-ban vették le.
2010. szept. 17. 21:40
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Jövő héten megkérdezem a házi orvosomat. Szerintetek az első vizsgálattal együtt (ami negativ lett) kell háromszor nézni vagy még háromszor meg kell nézetnem? És ki dönti el mikor kell mennem?
2010. szept. 18. 07:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem azzal együtt kell 3szor nézni.Bár nekem az elsö babánál minden honapban nézték,de nekem pozitiv lett.A nögyogyásznak kell tudnia mikor kell menned,de ha elfelejtené nyugodtan szolhatsz neki.
2010. szept. 18. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!