Bp-i XIII. kerületi kismamik! Ellenanyag szűréshez hol veszik le a vért és ki ad beutalót?
Figyelt kérdés
Az első szűrésem negativ lett az AFP-nél nézték a kórházban. A nőgyógyász elküldött védőnőhőz, (mondván ezt a terhesség alatt 3 alkalommal kell vizsgálni) a védőnő viszont visszaküldött a nőgyógyászhoz vagy a házi orvoshoz beutalóért merthogy ez már 2 éve nem az Ő hatáskörük. És vérvételre pedig valahová a Vágány utcába kell menni? Ti voltatok ilyen szűrésen, ha igen hol? Ja, 0 Rh- vagyok.2010. szept. 17. 19:25
1/4 anonim válasza:
Nekem a háziorvos adott beutalót, és a szegedi úti laborban vették le.
2/4 anonim válasza:
Nekem a nögyogyász adott és a visegrádi u-t ssztk-ban vették le.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Jövő héten megkérdezem a házi orvosomat. Szerintetek az első vizsgálattal együtt (ami negativ lett) kell háromszor nézni vagy még háromszor meg kell nézetnem? És ki dönti el mikor kell mennem?
2010. szept. 18. 07:41
4/4 anonim válasza:
Szerintem azzal együtt kell 3szor nézni.Bár nekem az elsö babánál minden honapban nézték,de nekem pozitiv lett.A nögyogyásznak kell tudnia mikor kell menned,de ha elfelejtené nyugodtan szolhatsz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!