Van egy kis folyásom a doki Candibene hüvelytablettát írt fel, nem ártok vele a 11 hetes babókámnak?
Figyelt kérdés
2008. dec. 18. 19:12
1/3 anonim válasza:
Nem ártasz vele a babádnak,nyugodtan használhatod!Én 2szer is kaptam.38 hetes kismami
2/3 anonim válasza:
10 hetesen nekem is volt ilyen problémám, de nekem a dokim azt mondta, hogy 12 hetes korig nemírhat fel semmit! Hüvelytablettát meg főleg nem! Candibene krémet én akkor is használtam, de csak keveset. egy 28 hetes kismama
3/3 anonim válasza:
Az elso trimeszterben is lehet használni huvelykupot vagy tablettát, ha komolyabb a fertozés és a doki ugy látja jonak. De tényleg nem minden esetben írják fel. Ha kaptad, annak oka volt, használd inkább, nehogy eltartson vagy erosbodjon a fertozés, az veszélyesebb lehet. De ovatosan az aplikátorral..
En is használtam, sajna tobbszor is. Megelozesre esetleg használhatsz tejsavas intim mosakodot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!