A szőrösödés terhesen is megmarad?
Pcos és ir-es kismamákhoz szól leginkább a kérdés, de bátran írjon az is, akinek semmi hormonális baja nincs, csak genetikailag szőrösebb típus!
Teherbe esés után is megmaradt a fokozott szőrnövekedés? Arc, láb..stb ?
Terhesen volt csak igazán egyébként egészségesként..
Hajam 2-szerannyi..
Lábamon és mindenhol 2 naponta lett akkora, mint máskor 1 hét alatt..
És sokkal tágabb hatàrokon szőrösödtem
Nekem is, mint a #2-nek, ott is elkezdett több és dúsabb-sötétebb szőr nőni, ahol addig sosem (pl a pocakomon O.O Úgy kellett gyantáznom kb 2hetente, és nem csak a köldök alatt, hanem egészen fent, a bordákig majdnem. Meg a cicimen, a bimbó körül meg így ilyen lehetetlen helyeken, ahol előtte nem vagy alig észrevehetően volt bármi is). És igen, ahol addig is volt szőr, az bizony még több és dúsabb lett. :( De cserébe a hajam gyönyörű lett, és végre meg tudott nőni arra a hosszra, amiről mindig is álmodoztam :) Szerencsére nem is hullott utána látványosan, szóval legalább ennyi jutott :D
A szülés után visszaállt az eredetibe minden (na nem azonnal... de azért elég hamar). És elvileg egészséges vagyok, bár a terhesség alatt cukorbeteg voltam, és nehezen is jött össze a manó, csak ugye nem csináltattam cukorterhelést előzőleg, szóval simán lehet, hogy volt ott valami IR-féleség már eredetiben is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!