Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A szőrösödés terhesen is...

A szőrösödés terhesen is megmarad?

Figyelt kérdés

Pcos és ir-es kismamákhoz szól leginkább a kérdés, de bátran írjon az is, akinek semmi hormonális baja nincs, csak genetikailag szőrösebb típus!

Teherbe esés után is megmaradt a fokozott szőrnövekedés? Arc, láb..stb ?

2022. máj. 12. 19:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
meg. szülés után rosszabb lesz.
2022. máj. 12. 19:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Terhesen volt csak igazán egyébként egészségesként..

Hajam 2-szerannyi..

Lábamon és mindenhol 2 naponta lett akkora, mint máskor 1 hét alatt..

És sokkal tágabb hatàrokon szőrösödtem

2022. máj. 12. 19:34
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is, mint a #2-nek, ott is elkezdett több és dúsabb-sötétebb szőr nőni, ahol addig sosem (pl a pocakomon O.O Úgy kellett gyantáznom kb 2hetente, és nem csak a köldök alatt, hanem egészen fent, a bordákig majdnem. Meg a cicimen, a bimbó körül meg így ilyen lehetetlen helyeken, ahol előtte nem vagy alig észrevehetően volt bármi is). És igen, ahol addig is volt szőr, az bizony még több és dúsabb lett. :( De cserébe a hajam gyönyörű lett, és végre meg tudott nőni arra a hosszra, amiről mindig is álmodoztam :) Szerencsére nem is hullott utána látványosan, szóval legalább ennyi jutott :D

A szülés után visszaállt az eredetibe minden (na nem azonnal... de azért elég hamar). És elvileg egészséges vagyok, bár a terhesség alatt cukorbeteg voltam, és nehezen is jött össze a manó, csak ugye nem csináltattam cukorterhelést előzőleg, szóval simán lehet, hogy volt ott valami IR-féleség már eredetiben is.

2022. máj. 12. 20:37
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a pco-s barátnőm kevésbé szőrösödik most, élvezi a helyzetet. Én, pco nélkül jobban szőrösödök.
2022. máj. 12. 21:50
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak az államon van kisebb mennyiségű erősebb szőrszál. Ugyanúgy volt a terhesség alatt és után is. Semmi változást nem észleltem ezen a téren sem.
2022. máj. 12. 21:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!