Kepzeld el kerdezo teljesen tisztaba vagyok vele, hogy milyen az amikor pozitiv teszt ott van a kezedben mar es elkezd omleni a ver.
Belinkeltem neked a tesztjeimet a 28-as valaszomba, es oda is irtam az elso kephez hogy amikor az a teszt keszult sajnos mar vereztem.
Normalis valaszokat kaptal.
Aki elkezdte ezt a stilust az te voltal, hogy az okoskodok megnyugodhatnak stb… senki nem kivant neked rosszat, sem azt hogy ne legyel terhes. Sot valaki irta is hogy kivanja hogy sikeruljon ha ennyire vagysz ra. Attol még a negativ teszted nem lesz pozitiv, es feleslegesen b*szod ki a penzt ennyi tesztre 7.dpotol ameg meg nem jon. Eleg lenne akkor megcsinalnod amikor mar kesik, es nem lennel teljesen kikeszulve tole mint ahogy az az utolso kommentedbol latszik is.
Minden jot a tovabbiakban!
Kedves 46 os
Itt már mindegy h te mit kérdezel,miért ,és hogyan.
Egy kérdezőnek nem lehet saját gondolta.
Én nem állítottam h terhes vagyok sőt. Igaz fura h egy napon lett 2 különböző teszt reagens csíkos. .
De lényegtelen h én mit gondoltam .a válaszolok eldöntötték h én mindenbe is a terhességet látom ...
Csodálkoznak h a sokadik bunkó válasz után már én is bunkó vagyok.
Akár hány kérdést olvasok itt soha semmi nem jó írjon bármit is a kérdező.
Sok a gyökér ,bunkó válaszoló.
Más sem állította, hogy terhes vagy és azt sem, hogy nem vagy terhes. Nagyjából mindenki azt írta, hogy akkor tesztelj ha már késik és ne 7-8 nappal az ovuláció után, mert az korai és egyáltalán nem lehet biztosra venni az eredményt ilyenkor még.
Igazából itt mindenkinek teljesen mindegy, hogy mennyi pénzt költesz el feleslegesen terhességi tesztekre.
De én biztos nem tesztelnék ennyiszer és ilyen korán, hogy aztán reménykedjek és még jobban fájdítsam a szívem ha aztán megjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!