Akkor valami nagy varázsló az orvosod, az már biztos.
Mert én még nem láttam olyan dokit, aki, ha odaállítasz azzal, hogy 8-9. dpo-n mintha volna valami a teszten ha a a terem sarkából bal szemmel ráhunyorítasz, akkor mondjuk progeszteronpótláson kívül bármi komolyat is tenne - ezt is kb. csak ha kihisztized. De legyen igazad és essen hanyatt a dokid az ilyen tesztektől.
És nem, nem bunkóságból, hanem a realitás miatt.
Kívánom, hogy ess teherbe, ha ennyire vágysz rá. De a józan eszed őrizd meg.
Nyugi józanul gondolkodom és a dokim is.
Lehet már csak egy progi potlás is elég lenne de vérhigítót is kapok😉
És nem szoktam hisztizni!az a te feladatod!
Nem azt mondtam h terhes vagyok!csak fura h eddig full fehér volt ma meg időn belül lett rajta árnyék szerű.

Sajnálom a vetéléseket, de ha az okok kivizsgálása után annyira jutott az orvosod, hogy a vérhigító és egy kis progi megoldja a dolgot, akkor szerencsére azért nincs ott olyan nagy gond.
Kémiai terhesség, aha... Hát erről sokat lehetne beszélgetni, tekintve hogy egyesek ugye az ilyen teszteket, mint amit linkeltél, pozitívként könyvelik el... De ezzel nem is szeretnélek idegesíteni, higgyük el, hogy kémiai terhességeid is voltak.
Azt azért még halkan megjegyzem, hogy amikor a nőgyógyász azt mondja, hogy _ha pozitív lesz a teszt, rögtön jelentkezz nála_, akkor ő arra gondol, hogy _ha késik és pozitív a teszt_... Nem pedig arra, hogy aktus közben már dugjon fel az ember lánya egy tesztet is rögtön és ha bármit is látni vél rajta, akkor dörömböljön a rendelő ajtaján még aznap éjszaka... És ezt elég biztos forrásra támaszkodva merem állítani ;-)
A rákszűréstől pedig semmi bajod nem lesz.
Értelmezted azt a mondatot h rákszürésre megyek???
Nyiván ha ott vagyok es esélyes h pozi akkor azt jelzem.
De nyugodj meg nem vagyok terhes!!!

Értelmezted azt a mondatot, hogy: "A rákszűréstől pedig semmi bajod nem lesz." Mert még külön bekezdésbe is írtam...
"Nyiván ha ott vagyok es esélyes h pozi akkor azt jelzem." Bocs, de orvosilag olyan nincs, hogy "esélyes h pozi". Csak negatív és pozitív van. Terhes vagy nem terhes. Mint ahogy kicsit terhes és nagyon terhes sincs...
Én nyugodt vagyok, és a tesztjeidet is tudtam értelmezni, köszönöm.
Itt neked nem ártana kissé lehiggadnod...

Értem hogy te nagyon tudod a dolgokat. De legyen az én dolgom h mit osztok meg a dokimmal. Szerintem ő ismer és tudja a multamat.
Teljesen nyugodt vagyok!
Lesz ami lesz a reagens csíkjaimmal.
Részemről ez is neagtív!
Ne kelljen már minden poszt alatt a kedves válaszokokkal megküzdeni.
Egy szóval nem írtam h terhes vagyok.

"Ne kelljen már minden poszt alatt a kedves válaszokokkal megküzdeni."
Miért, hány ilyen posztod volt már? :O

Mindenki nyugodjon meg :D
Tudom, hogy nehéz várni, de mindenképpen felejtsd el a mai tesztet, reggel vagy talán szombaton egy új tesztet lőhetsz :) Szerintem negatív, de drukkolok :) A dokiddal meg tudsz konzultálni, ha kell :) úgy is mondod neki gondolom, hogy talán várandós vagy.
Majd jelentkezz, hogy mizu veled :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!