30 hetes terhes vagyok, nagyon-nagyon vágytam erre az állapotra, a munkát 12 hetesen abbahagytam. Azóta itthon vagyok. Sajnos, egy kisváros szélén élek, elzártan és úgy érzem tisztára depressziós lettem mostanra. Ti voltatok ilyen helyzetben? !
Valahova a varosba kellene bekoltoznotok, mondd meg a ferjednek. Sokkal jobb lenne ott nektek szerintem.
Hivj fel baratnodet, jarj el valahova, mert meg rosszabb lesz a helyzet!
Szia! Nagyon megértelek, én is voltam pont így! Én pesten lakom, itt lenne mit csinálni,de mégis úgy éredztem magam mint egy puszta közepén,mert egyedül nem volt kedvem semmihez. Mindneki adta a "jobbnál-jobb" tippeket,(sétálj, himezz, fórumozz stb.amik egyébként tényleg jók) de nekem semmit nem volt kedvem elkezdeni!!!! Utáltam az egész világot, mert nem találtam benne a helyem. Tudod mi segített? El kell kezdeni valamit. Első lépésnek pl. én el kezdtem kitakarítani. Kikapcsoltam az agyam, felhangosítottam a zenét és neki láttam. Tudod milyen jó volt amikor készen lettem??? Mintha kicseréltek volna! Hidd el csak el kell kezdeni valamit, az segít. Azóta talán csak egyszer volt ilyen hülye érzésem, de most már tudom, hogy ez csak átmeneti depi.Szóval szedd össze magad és csinálj valamit! (lehetőleg olyat ami leköt és kikapcsol)
Minden jót és jobb hangulatot kívánok Neked!!!
33.hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!