Minden nőnek jól áll a terhesség?
Van akinek jól áll, van akinek nem. Sajnos akármilyen szép dolog, az anya testét megviseli rendesen. Nekem nincs nagy hasam, (nemsokára szülök) szemből alig, hátulról nem is látszik.
Viszont annyi szemölcsöm és anyajegyem lett, pedig előtte ha 5 db volt az egész testemen, szemölcs meg egyáltalán nem...Visszeres lett a lábam, nem látom magam a szőrtelenítéshez.
Csúnyának érzem magam, pedig a férjem mindig dícsér. Sokat járok csinos ruhákban hétköznap is, mert csak az kényelmes már. De alig várom, hogy visszatérhessek a farmer póló kombinációhoz és ne kelljen kisestélyiben boltba mennem. :D
Szóval kívülről lehet azt gondolja rólam hogy jól áll nekem a terhesség, de biztosan nem sugárzok a boldogságtól. Az hogy valaki csinosan öltözik még nem jelenti hogy önazonos.
Szerintem nekem jól áll. Magas, vékony vagyok és aranyos, aprócska kerek pocakom van. Elölről nem is nagyon látszik, csak oldalról. (25. hét)
Na, majd 10 hét múlva nyilatkozok!:D
Szerintem a kor nem lényeges. Én 25 éves vagyok, de ismerek olyan 25 éves kismamát, akinek “nem áll jól”-úgy értve, hogy megviseli a testét és a nővérem meg tavasszal szült 37 évesen, neki jól állt. :)
Szerintem ez nem fontos,hogy jól áll-e vagy sem....
Teljesen mind1...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!