Aki sokat hányt terhessége elején? Lett belőle vmi gond?
Figyelt kérdés
9 hetes vagyok elég sokat hányok van hogy csak reggelente de van hogy egész nap!Volt igy más is?És lett vmi gond belőle?2010. szept. 17. 13:35
11/13 anonim válasza:
Szia! 30 hete hánytam végig :( Szörnyű volt! Csak úgy mentek a kilók rólam, viszont a lányom szépen fejlődött így nem volt semmi gond. Igaz én ettem is és ittam is, pedig tudtam hogy ki fog jönni. A babád ha amúgy egészséges vagy kinyeri a szervezetedből a neki fontos anyagokat, van annyi tartalék benned. Nekem elhiheted, ugyanannyi kilóval mentem szülni mint amennyivel teherbe estem! Gondolhatod akkor mennyit fogytam a sok hányástól miközben a kislányom egyre nehezebb lett odabent!
12/13 anonim válasza:
Én 31 hétben vagyok és a mai napig hányok,ráadásul mindig éjjel ,jó lenne 1x már aludni is.A doki csak legyint ,hogy van ilyen szedjek magne b-6-ot ,mert van aki a szülőszobán is hányik még:) na persze ez ritka szerintem ,a 3 gyerkőcömmel egyikkel sem hánytam 1xsem.Igaz 42 éves vagyok ,lehet a hormonok miatt passz?Fogyni nem fogytam ,ha te sem fogysz akkor nem lesz gond csak igyál sokat,de ne egyszerre hanem kis adagokban:Ja és reniét szedek akkor nem hányok annyit:
13/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat....próbálok azért enni is meg szedek terhes vitamint is hogy tényleg minden rendben legyen...Hát remélem nekem nem fog a 30. hétig kihúzodni...Mindenkinek minden jót kivánok...És mégegyszer köszönöm a segitséget :)
2010. szept. 17. 15:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!