Ez a vizesedés kezdete? Lehet baj belőle? Mikor érdemes felhívni a dokit?
Étrend változtatás. Kevesebb só és tejtermék.
Nyirok masszázs. Alap szinten simán tudod otthon magadnak csinálni. Jó erősen dörzsöld/masszírozd át a lábaid bokától fenékig, és a karjaidat is.
Torna gyakorlatok. Állsz, a kezeid magad mellett, elkezded a tenyereid pumpálni (ökölbe szorít, szétfeszít) és közben emelgeted a karjaid felfelé. Nekem ez elég gyorsan szokott hatni. Lábakra pedig háton fekve feszíted 8-10-szer a feneked, aztán a combod, majd emelgeted az egyik lábad, úgy, hogy integetsz a lábfejeddel, majd a másikat.
Nekem lábra inkább a masszázs jön be, kézre inkább a pumpálós gyakorlat.
Ja, és sok folyadék... Én alapvetően nagyon vizesedős vagyok, főleg nyaranta. Paráztam is, hogy mi lesz velem várandósan. Most a 38. hétben járok és lekopogom 1-2 napot leszámítva nem volt ezzel gondom, de sokat is iszom magamhoz képest és minden estés rituálém is a testápolós átmasszírozás pont a parám miatt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!