Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most amikor lehet enni felvágo...

Most amikor lehet enni felvágottat, kolbászt, szalámit, sonkát terhesen vagy nem?

Figyelt kérdés
Mindenütt mást írnak.
2022. máj. 6. 22:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
69%

Kórházi dietetikissal beszéltem erről anno. Háztájit nem javasolt semmilyen nyers/füstölt húsféléből. A boltival nincs gond, mert az kell, hogy tartalmazzon valamilyen "fertőtlenítő, illetve tartósító" szert.

Én ebből kiindulva ettem, minden boltit, háziakat is, de abból csak hőkezeltet.

Nyers tojást amúgy is ritkán eszik az ember szerintem, így ez nem nagy nélkülözés, nekem a nyers hal volt meg kicsit érvágás, mert imádom a sushit. Egyszer ettem talán. Nem lett bajom még semmitől, bár igaz, hogy nem is úgy eszem a bolti kolbászt, hogy együltő helyemben megeszek két rúddal. :D Mértékkel azért... :)

2022. máj. 7. 08:53
 12/13 anonim ***** válasza:
51%

#7 vagyok. Örülök, h lepontoztatok. Ezt látom a napi munkám során is, hogy a kismamák sajnos nagyon-nagyon tájékozatlanok. Ráadásul le se ellenőrzik az információkat pl terhesgondozáson ezt a kérdést feltette a kérdező a szakembereknek? Egyik kolleganőm hívta fel a figyelmemet erre az oldalra. Hivatástudatból elkezdtem kommentekben korrekt információkat megosztani.

Ez volt az utolsó, mert teljesen felesleges. Azt hittem itt több leendő anyukának tudok segíteni. Pontozzátok le a többi hiteles információt is, hisz ti minden jobban tudtok műkörmösként, bolti eladóként, raktárosként, pultosként, stb.

Egy terhesgondozást végző védőnő

2022. máj. 7. 12:04
 13/13 anonim ***** válasza:
53%

12-es, en sem szolok mar inkabb semmit, mert ha valaki valamihez ert, lepontozzak.

15 eve dolgozok diplomas apolokent ebbol felet nogyogyaszaton , dehat persze jobban tudja itt minden Kisguci Illesne.

2022. máj. 7. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!