Ezek a vegan felvágottak virslik kolbászok amiket a Tescoban is lehet kapni az van olyan káros egészségtelen mint a rendes húsos hasonló termékek?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy abban is milyen állományjavító meg tartósítószerek meg emulzió gátlokat tesznek bele csak azért hogy hasonlítson egy húsra. Szerintem még károsabb is mint egy rendes virsli2019. márc. 24. 11:00
1/1 anonim válasza:
Egy vegán étteremben dolgozom és amúgy vegetáriánus vagyok, szóval így bele látok ebbe nagyjából és az ilyen vegán "húsok" meg kb. minden ilyen húshelyettesító termék (pl. a tofu is ilyen) búzafélékből készül (búzasikér, zabpehelyhet is szoktak bele rakni, búzafehérje stb..)meg szójából és azért lesz hasonló a húshoz az ízük, mivel úgy vannak fűszerezve (pl.: a füstaroma ad ilyen ízt, a paprika ilyenek). Szóval nem egészségtelen vagy káros egyáltalán, nincs benne semmi olyan adalékanyag. Itt egy oldal, amin nagyon sok féle vegán "húst" találsz és mindennek ott az összetevője is: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!