Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen lehet enni mézet?

Terhesen lehet enni mézet?

Figyelt kérdés
Azt tudom hogy kisbabáknak 1 éves kor alatt nem lehet adni. Egyszerűen annyira kivánom, de azt sem szeretném ha esetleg emiatt baj lenne.
2022. máj. 6. 14:12
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, mert a gyomorsavad megoli az esetleges botulium tetanii-t :)
2022. máj. 6. 14:19
 2/10 anonim ***** válasza:
40%
Most így minden ételen végig mentek hogy terhesen mit ehettek? Ennyire aggódni nem kell. ÉS ezt nem kötözködésből mondom. Méztől miért lenne baj? Amúgy 1 perc se kell hozzá hogy neten megkeresd terhesen miket nem szabad enni. [link]
2022. máj. 6. 14:21
 3/10 anonim ***** válasza:
19%
Tök mindegy, én terhesen házi kecskesajtot ettem, ami mindenhol tiltólistás. Azt mégsincs semmi baja annak a gyereknek.
2022. máj. 6. 14:23
 4/10 anonim ***** válasza:
69%
3-as, orulj neki. Sajnos nem mindenki ilyen szerencses. Ostoba 🤦🏻‍♀️
2022. máj. 6. 14:25
 5/10 anonim ***** válasza:
86%
Persze, hogy ehetsz mézet. Az 1 évesnél idősebb emberek ehetik. Terhesség alatt nincs tiltva.
2022. máj. 6. 14:33
 6/10 anonim ***** válasza:
17%
4.mar bocsi de miért ostoba ha leírta vele mi történt?...ez is egy vélemény.
2022. máj. 6. 14:33
 7/10 NTBS ***** válasza:
87%
Nyugodtan ehetsz.
2022. máj. 6. 14:44
 8/10 anonim ***** válasza:
30%

Lehet, hogy túl van spilázva a téma, de ha valaki nagyon aggódik, azt a 9 hónapot ki lehet bírni bizonyos ételek elhagyásával, amikkel kapcsolatban aggályai vannak!

Sokkal rosszabb, ha megeszik valaki valamit, függetlenül attól, tiltó listás-e vagy nem, és utána egy hétig azon aggódik, hogy vajon árthatott-e?!

2022. máj. 6. 14:46
 9/10 anonim ***** válasza:
38%
Én simán ettem, nem is tudtam, hogy nem szabad. Az utolsó héten még Tihany camambertet is ettem. Fiam ép es egészséges.
2022. máj. 6. 15:56
 10/10 anonim ***** válasza:
85%
De szabad mézet enni terhesen! Ne terjesszetek már hülyeséget! 1 éves kor alatt nem szabad, mert akkor még nem termelődik egy enzim, ami megfelelően le tudja bontani.
2022. máj. 6. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!