Terhesen lehet enni mézet?
Figyelt kérdés
Azt tudom hogy kisbabáknak 1 éves kor alatt nem lehet adni. Egyszerűen annyira kivánom, de azt sem szeretném ha esetleg emiatt baj lenne.2022. máj. 6. 14:12
1/10 anonim 

válasza:

Lehet, mert a gyomorsavad megoli az esetleges botulium tetanii-t :)
2/10 anonim 

válasza:

Most így minden ételen végig mentek hogy terhesen mit ehettek? Ennyire aggódni nem kell. ÉS ezt nem kötözködésből mondom. Méztől miért lenne baj? Amúgy 1 perc se kell hozzá hogy neten megkeresd terhesen miket nem szabad enni. [link]
3/10 anonim 

válasza:

Tök mindegy, én terhesen házi kecskesajtot ettem, ami mindenhol tiltólistás. Azt mégsincs semmi baja annak a gyereknek.
4/10 anonim 

válasza:

3-as, orulj neki. Sajnos nem mindenki ilyen szerencses. Ostoba 🤦🏻♀️
5/10 anonim 

válasza:

Persze, hogy ehetsz mézet. Az 1 évesnél idősebb emberek ehetik. Terhesség alatt nincs tiltva.
6/10 anonim 

válasza:

4.mar bocsi de miért ostoba ha leírta vele mi történt?...ez is egy vélemény.
8/10 anonim 

válasza:

Lehet, hogy túl van spilázva a téma, de ha valaki nagyon aggódik, azt a 9 hónapot ki lehet bírni bizonyos ételek elhagyásával, amikkel kapcsolatban aggályai vannak!
Sokkal rosszabb, ha megeszik valaki valamit, függetlenül attól, tiltó listás-e vagy nem, és utána egy hétig azon aggódik, hogy vajon árthatott-e?!
9/10 anonim 

válasza:

Én simán ettem, nem is tudtam, hogy nem szabad. Az utolsó héten még Tihany camambertet is ettem. Fiam ép es egészséges.
10/10 anonim 

válasza:

De szabad mézet enni terhesen! Ne terjesszetek már hülyeséget! 1 éves kor alatt nem szabad, mert akkor még nem termelődik egy enzim, ami megfelelően le tudja bontani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!