Kismamák! Milyen idegesítő beszólásokat kaptok mostanában a környezetetektől? Én pl. ilyeneket: "Jó nagy terhed van! " vagy ellenkezőleg "Nem baj az, ha nincs nagy hasad! " Csak az én hajam áll az égnek ezektől?!
én 26 hetes vagyok idáig híztam 10kg 55kg kezdtem most 65kg vagyok és az egyik kedves barátnömmel régen találkoztunk és se köszönés se semmi így szólt "jól meghíztál"
Így nézek ki már amennyire látszik.
Nálunk első baba lesz, és ha vki felhív telefonon, első kérdésük: "látszik már a hasad"?
A másik kedvencem: "és minden rendben van?"
Előző vagyok, még a másik jó, h mikor megtudják, h baba lesz első kérdés:
"és nem félsz a szüléstől?"
Kislányommal pocakosan mikor megkérdezték:
,, na tudjátok már, mi lesz?"
Mondom: kislány! :)
Jön a válasz:,, Nem baj az!"
Második babánkat várom,
,,Már megint terhes vagy?"
...és mi lesz?
Mondom fiú. Na Hál'Istennek!
Frászt tudnék kapni az ilyen beszólásoktól. Mintha a lány nem is ember lenne. Én pedig elsőnek csakis lányt szerettem volna.És sikerült is. :)
Nekünk a 3. babánk lesz a következő "kedves" beszólásokat kaptuk mikor megtudták az emberek (már nem engedem senkinek elmondni, hogy babát várok)
-becsúszott? v. így terveztétek?
-hogy fogsz így dolgozni menni?
-nagyon bátrak vagytok
-hogy fogtok elférni?
-(a párom tesója mondta neki) te aztán nagy kan vagy
-hogy bírjátok majd?
-meddig mentek el?
.....
Én a sokadik ilyen után agybajt kaptam-és azt mondtam, nincs tovább, senkinek nem mondjuk, úgyis megtudják, előbb utóbb.
Egyébként ezt olyanok kérdezik akik nem is ismernek igazán (párom ügyfelei), v. olyanok akik ismernek, de tudják, hogy soha senkitől nem kértünk még semmit, mert nem kellett....
Nagyon rosszul esnek-de az emberek alapból gonoszak és irigyek szerintem.
Hello,
én a hasamra vonatkozó kérdéseket elengedem a fülem mellett (29 hetes vagyok és már egy hónapja mindenki azt hiszi, mindjárt megyünk szülni).
2. baba amúgy, 2 év lesz a gyerekek közt. "Becsúszott?" Nem, mi akartuk így!!! "Húha, jól meggondoltad? Nagyon nehéz lesz 2 kicsivel." Nekem ez az, amitől hülyét kapok.
Meg mikor örömmel mondom, hogy a 2. is kislány, csodálkoznak, hogy miért nem akartunk fiút is.
Szia!
Hát sajnos én is kapok hideget meleget!
De amit nagyon utálok: A tippek és a kérdés, hogy fiú vagy lány (honnan tudjam még!) meg a nevek?
Laura Jázmin, ha fiú meg az apukája nevét kapja(de még nem tudjuk a nemét). Az egyik illető meg "minek neki két név, a Laura neki nem is tetszik!" HÉHÉ
14 hetes KM
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!