26 hetes terhes vagyok,szüleim nem tudják,hogy mondjam el nekik?
26 hetes terhes vagyok.
Párommal két éve vagyunk együtt,nem érezzük korainak,viszont nem tervezett baba volt.
Abortusz szóba sem jöhetett,mindenképp meg akartuk tartani.
Viszont az elején gondok akadtak és nem tudtuk pontosan,hogy baba lesz-e.
Egyéb okok miatt nem tudtam menni dokihoz(magánügy)illetve a terhességi teszt is negatívat mutatott,illetve véreztem is 2-szer ráadásul akkor amikor meg kellett volna jönnie.
A lényeg az,hogy a szüleim nem tudják még,együtt akarjuk elmondani nekik a párommal viszont ő kb egészhéten nincs itthon,mert dolgozik.
Mielőtt bárki megjegyezné,már voltam dokinál is,védőnőnél is és minden vizsgálat megvan ami kell és minden oké a picivel.
Csak egyszerűen lövésünk sincsen,hogy mondjuk el nekik ennyi idő után…valakinek ötlet?Nem kérek szidkozódást,nem tudjátok az egészet,így ne ítélkezzetek kérlek.
együtt élnek és nem vették észre?! a 26. héten? hát vagy vakok vagy a kérdező egy bálna.
vagy kamu. szerintem inkább kamu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!