Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hét 5 napos terhesség...

19b89 kérdése:

6 hét 5 napos terhesség Kicsit hosszú. Tapasztalatot szeretnék kérni. Többi lent... ?

Figyelt kérdés
Hétfőn voltam orvosnál, első terhesség, szivhang is volt, minden jó volt, erre ma reggel kevés halvány rózsaszín folyás látszik a toalett papíron. Semmi görcs nincs. Nem voltunk együtt férjemmel, nem emeltem nehezet, csak úgy lett. Esetleg volt már így más is? Felhívtam orvost, azt mondta várjunk két napot és, ha marad a dolog menjek be. Pihenjek.Szeretnék kérni tapasztalatot, mert más nincs akitől kérdezhetnék és azért aggódom, bár lehet túlságosan is. Hogyan alakult másnál, ha így volt? Köszönöm szépen, ha válaszolsz!

2022. máj. 4. 11:31
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Na de jó, örülök neki. ☺️👍
2022. máj. 5. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!