Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tehetek? Nagyon sürgősen?

Mit tehetek? Nagyon sürgősen?

Figyelt kérdés
Sziasztok szinte konyorgom valami jo tanácsért 8.hetes terhes vagyok. 2hete extrém rosszullét,hányás ágyhoz vagyok kötve kb mert ha megmozdulok hányok. Nem birom mar elviselni valami ami elveszi ezt az iradtalan hányingert esetleg? Vagy egy picit könnyíti rajta?

2022. máj. 4. 08:37
 1/10 anonim ***** válasza:
66%
Salvus víz, egyébként hívd fel az orvosodat!
2022. máj. 4. 08:43
 2/10 anonim ***** válasza:
53%
Sajnos csak az idő segít, ha segít. Jellemzően a második trimeszterre elmúlik, de valakinek végig kitart.
2022. máj. 4. 08:44
 3/10 anonim ***** válasza:
81%
Sajnos nincs erre semmi. Saját tapasztalat. Egyszerűen túl kell élni. Remélhetőleg enyhül a 12. hét után. Teljesen átérzem, én is a halálomon voltam. Nem tudtam dolgozni, kórházba is kerültem. Esetleg B 6 injekcióval lehet próbálkozni. Nekem háziorvos adta be. Kitartást neked!
2022. máj. 4. 08:47
 4/10 anonim ***** válasza:
79%

B6 vitamin. Hideg kóla , vizes gyümölcsös ,jègkrèm. Salvus víz.

És idő... Nekem 14 hétig volt ez a kislányommal. Utána elvágták.

2022. máj. 4. 09:01
 5/10 anonim ***** válasza:
Próbáld vizes ruhával törölgetni az arcod, az megnyugtató tud lenni. Illetve háztartási kekszet vagy korpovit kekszet egyél, ami felszívja a savat.
2022. máj. 4. 09:08
 6/10 anonim ***** válasza:
79%

Nekem citromszelet tejjel segített, a testéremnek friss gyömbérszeletkék rágcsálása tett jót.

De tényleg beszélj az orvosoddal, neki több tapasztalata van

2022. máj. 4. 09:10
 7/10 A kérdező kommentje:
Beszeltem az orvosokkal, semmi olyat nem mondott ami ezt enyhítene. A kiszáradás ellen kaptam egy Ors nevezetu port de ennyi az érdemi segitseg. A problema ezzel az egésszel az hogy nem nagyon tehetem meg ezt az egesznap fekvest mert van mar egy 3 eves kislanyom. Nagyon megértő es segítőkész de szörnyű hogy igy lát. Nagyszülők nem tudnak segiteni a párom amiben tud segit de sajnos dolgoznia kell.
2022. máj. 4. 09:25
 8/10 anonim ***** válasza:
Jégkocka szopogatása és fagyasztott gyümölcs "rágcsálása" segitett nekem.
2022. máj. 4. 09:50
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Érdemben csak az idő segít sajnos. Az orvosok sem tudnak mit tenni, max a tüneteket kezelni (hányás csillapítás, akár infúzióban folyadék, stb.). Ez nem egy betegség, amire vannak varázspirulák, de gondolom ezt sajnos nem kell magyarázni. Átérzem, nekem is volt borzasztó 7 hetem és engem is nagyon zavart, hogy nem tudnak segíteni.
2022. máj. 4. 10:21
 10/10 anonim ***** válasza:

Sajnos ez ilyen. Nekem a hideg cola segitett, vagy hideg gyomberes viz . Rakj az agy melle kekszet, es meg az elott egyel mielott kikelsz az agybol.

A baratnomnek 9 honapig tartott ez, ketnaponta jart infuziora a korhazba... szulesig 😭

2022. máj. 4. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!