Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ugy erzem fel vagyok fazva,...

Ugy erzem fel vagyok fazva, ez nagy baj?

Figyelt kérdés
12 hetes terhes vagyok es mar tobbszor voltam felfazva eletem soran sajna, iszonyuan szokott fajni. Ez most tok mas, de folyamatosan pisilesi ingerem van, nem faj de kellemetlen fura erzes. Felek h felfaztam es felszall vmi baci es baja lesz a babanak:( ha holnap elmegyek orvoshoz akkor nem lehet baj? Eleg holnap menni? Attol tartok elhajtanak ezzel az ugyeletrol
2022. máj. 2. 22:45
 1/4 anonim ***** válasza:
A terhesség sűrű pisilési ingerrel jár... Ha nincs más panaszod, szerintem ez nem felfázás.
2022. máj. 2. 23:18
 2/4 A kérdező kommentje:
Jo de nem ugy… par csepp jon csak es kellemetlen erzes. Azert meg tudom kulonboztetni a sima terhessegi allandoan pisilnem kell erzestol😃
2022. máj. 2. 23:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Akkor ez hólyaghurut lesz. Ezzel én nem rohannék ügyeletre. Azért ez nem úgy van, hogy a bacik egy éjszaka alatt felmásznak a babához. Elhanyagolt, szövődményes esetben lehet ilyesmi.
2022. máj. 3. 00:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha így érzek, azonnal veszek be két tőzegáfonya kapszulát és rengeteget iszok 1-2 napig. Ha nem javul (erre azért szokott), akkor doki.
2022. máj. 3. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!