Minden este a hideg ráz és úgy érzem mint aki meg van fázva.Ez terhes tünet?Hét hetes vagyok.
Figyelt kérdés
2021. aug. 18. 18:10
1/10 anonim 

válasza:

Igen,sajnos ez egy tünet,ha egyéb bajod nincs.
Én annyira fáztam,hogy a 30 fokos melegben elő vettem a vastag paplant...
Megemelkedik ilyenkor a testhő,hőemelkedés szerűnk van.
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Nem vagyok beteg,nappal nincs is bajom.Eljön a kb.öt óra és ilyen sza...ul leszek.Előző két gyereknél nem tapasztaltam ilyet.
2021. aug. 18. 18:27
3/10 anonim 

válasza:

Az lesz az,nekem is kb mindig 5 órától jött a fázás.Nekem kb egy hét alatt el is múlt,de barátnőm hetekig szenvedett vele :'D
4/10 anonim 

válasza:

Terhesség elején majd megfagytam...a végén meg a férjem fagyott meg majdnem mert még októberben is bukóra nyitott ablaknál aludtam (aludtunk) és egy szál pokrócban is majd megsültem, ő meg takaró plusz pokrócban fázott. Szegénykém egy hős volt 🤣🤣
5/10 anonim 

válasza:

Első terhességemnél meg pont,hogy a meleg volt nekem is a baj,szakadt rólam a víz még klíma mellett is.
Nagyon meg tud szivatni a terhesség minden módon.😂
6/10 anonim 

válasza:

Nekem terhesen folyamatosan melegem volt.
Szerintem ha betegnek érzed magad, akkor inkább... beteg vagy 🤷🏼♀️
7/10 A kérdező kommentje:
Csak délután öttől vagyok beteg?Nappal nincs ilyen tünet.A lànyommal mindig melegem volt,ez a furi.🤷
2021. aug. 18. 20:43
8/10 anonim 

válasza:

Nekem a 3.terhességemnél volt ez este, nyáron este a nagy melegbe 2 paplannal takaróztam, én aki 19 fokban szoktam aludni, és mindig melegem van😁
9/10 anonim 

válasza:

fázol vagy meleged van terheség elején normális
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi!
2021. aug. 19. 09:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!