Terhességi rosszullét és munka?
Figyelt kérdés
Az elmúlt napokban nagyon rosszul vagyok, hányinger, hányás, szédülés. Ma még egy jó migrén is társult ehhez. Eddig dolgoztam (elég sokat), de a mai rosszullét miatt ma nem tudok. Vállalkozó vagyok, más nem tudja megcsinálni a munkámat. Megijedtem, hogy ha ez így megy tovább, le kell mondanom a munkáimat. Volt valaki ilyen helyzetben? Tudtatok dolgozni? Most vagyok a 6.hétben.2022. máj. 2. 10:02
1/10 anonim válasza:
Nekem ez kb a 10.hetig tartott.
Az én munkám sem tudta más megcsinálni, igy fogakat összeszorítva lenyomtam.
Aztán elmúlt minden és a 38.hetig dolgoztam
2/10 anonim válasza:
Abba kellett hagynom a munkát. Ráadásul nekem csak a szüléssel múlt el a rosszullét. De 12. hétig nagy eséllyel elmúlik majd.
3/10 anonim válasza:
Nekem is dolgoznom kellett, nem adta be magát az áfa bevallás. Tűrtem, annyiból könnyebb hogy, saját iroda ahol van egy pihenő kanapeval, le tudtam pihenni 15 percekre.
4/10 anonim válasza:
3!
Ugyan ez én is 😅 könyvelő vagyok szintén. Az irodaban sajat kanapéval 😅
1#
6/10 anonim válasza:
Az egész napos hányinger és ólmos fáradtság megszűnt a második trimeszterre, viszont a szédülés végig maradt. Nagyon nehéz volt dolgozni, de veszélyeztetett is lettem a 15. hétre, utána már nem is engedtek.
7/10 anonim válasza:
8. Hétbe vagyok, nem hányok, de szédülgetek, fáj a hasam elég sokat. Én úgy döntöttem mivel 40 percet kell bevezetnem munkába és ez így kezd ön és közveszélyes lenni, ki fogom iratni magam.
8/10 anonim válasza:
Nekem a 6. héttől abba kellet hagynom a munkát, mert nem tudtam bemenni a munkahelyemre, olyan rosszul voltam. Mindent kihánytam, teljesen legyengültem. A 8 héten kórházba kerültem, infúziót kaptam. A 14. héttől enyhült, de végig kitartott a rosszullét. Általában a többségnek a 12. héttől enyhül, vagy teljesen meg is szűnik.
9/10 anonim válasza:
7-15. hétig voltam borzasztóan rosszul, illetve jol jobban, hol rosszabbul. Az egy nehéz időszak volt, ha nem bírtam, akkor inkább hazajöttem, a munkámat pedig megcsináltam jobb hullámomban. Aztán jött az elképesztő derékfájás, gyomorégés, fáradtság, mikor mi. Hát én vagy tornáztam az irodámban, vagy szintén bebólintottam feltett lábakkal 15-20 percre néha. :D De büszke vagyok magamra, a munkámat tisztességesen megcsináltam, csak rugalmasabb munkaidőben. 34. héttől mentem táppénzre, nem volt opció, hogy addig maradok, amíg bírom, hogy a helyettesítésemet gördülékenyen tudják megoldani. Őszintén szólva a végén már csak nyűglődtem.
10/10 anonim válasza:
Nekem is a 6.héten kezdődtek a rosszul létek.10.hétig bírtam dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!