Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tudnam, ha mar nem elne a baba?

Tudnam, ha mar nem elne a baba?

Figyelt kérdés

10 hetesen voltam uh-n, akkor minden rendben volt, 12+5naposan megyunk a genetikara ami 1 het mulva lesz es a ferjem szeretne ha vinnenk a 4 eves kislanyunkat is, aki mar nagyon varja h tesoja legyen. En is szivesen elvinnem, a dokink is benne van csak felek nehogy rossz hirrel kezdje es… ertitek.

Ha egy 10-11 hetes magzat elhal, akkor beindul a veteles? Tudnek rola? V lehet missed ab is? Ugy hallottam missed ab inkabb korabbi hetekben 5-8 kozott szokott lenni. Kicsit izgulok

2022. ápr. 28. 12:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
41%
Nyugi, minden rendben lesz!
2022. ápr. 28. 16:11
 12/12 anonim ***** válasza:
Minket genetikai előtt 1 héttel hívtak vissza, szóval 11 hét 5 naposan és egy hét múlva se volt semmi probléma. :) Azóta a 15 hetet kezdtem és már azóta sokat nőtt a hasam ahhoz képest úgyhogy bízok benne nálunk is minden rendben van. Én gyereket ilyen korán meg nem vinnék, mert tényleg úgyse fog tudni nagyon mit kivenni szerintem sem.
2022. ápr. 28. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!