Az oregánótól meg egyszerűen hánytam ha csak rá gondoltam.
Az üzletekben nagyban el kellett kerüljem a fűszer osztályt. :D
2022. ápr. 28. 09:44
12/23 anonim válasza:
Nem egész terhesség alatt, de az első trimeszterben alig bírtam húst enni. Mondjuk mást se sokat, de a húsnak a gondolatától is képes voltam hányni.
2022. ápr. 28. 09:44
13/23 anonim válasza:
Húst, főleg a sülő darálthús szaga... 🤢
2022. ápr. 28. 09:58
14/23 anonim válasza:
A kávé, a mostani terhességem alatt, de csak az 1. trimeszterben, mostmár tudok inni újra. Egyszerűen fura íze volt, mintha dohos lett volna. Így lecseréltem a kávészemeket. De nem lett jobb, sőt, büdös is lett. Értelemszerűen velem volt baj, nem a kávéval.
Előtte (az első terhességem alatt) pl. a húsról undorodtam meg. Egyik nap darált húsos ételt készítettem és ahogy sült és érződtek az illatok, elfogott az undor, onnantól kezdve nem ettem semmilyen húst. Sajnos az a terhesség missed ab lett.
A második terhességem alatt viszont semmi bajom, tünetem nem volt, sajnos ő sem maradt meg.
2022. ápr. 28. 10:23
15/23 anonim válasza:
A 20.hétig könnyrbb lenne felsorolni mi az, amit meg tudtam enni 😅😆 azóta rendeződött, most csak a paradicsomot kerülöm, de azt is inkább a gyomorsavam miatt.
2022. ápr. 28. 10:45
16/23 anonim válasza:
Kelkáposztafőzelék amit egyébként imádok. Megérzem a szagát és a belem is kifordul.😂
2022. ápr. 28. 11:13
17/23 anonim válasza:
Hús.. azóta sem bírok ránézni sem, pedig lassan 3 hónapja szültem
2022. ápr. 28. 11:45
18/23 anonim válasza:
Hús!
2022. ápr. 28. 11:49
19/23 anonim válasza:
A csirkehúst,de azt még szülés után vagy 2 évig nem bírtam megenni.
2022. ápr. 28. 11:55
20/23 anonim válasza:
Épp aktuális a dolog. Kávé és hagyma. Még a paprikás krumpliban és pörköltekben is zavar a nagyon picire aprított főtt hagyma 😅
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!