Akiknél az első terhesség során volt méhnyak rövidülés, a második terhesség hogy alakult?
Hasonló helyzetben vagy?
Előző terhességednél mikor állapították meg a rövidülést? Mennyi volt?
Az első terhességnél nekem kb a 30.héten derült ki, hogy megrövidült, kaptam tüdőérlelőt is, aztán végül nem lett rosszabb a helyzet, 39+2 voltam, amikor sürgősségi császárra került a sor, teljesen más okból. Végig zárt volt a méhszáj, rövidülés sem lett rosszabb.
Most még eléggé az elején járok a terhességnek, remélem nem lesz gond most sem 🤞
Első vagyok, bocsi elfelejtettem visszaírni. Előzőnél nekem 27. héttől volt 2000es értékem. Akkor 36. hétig feküdtem + progeszteront kellett szednem. 39 hetesen indult be a szülés, és kb fél napot vajúdtam akkor.
Most vagyok a 14. héten, és a dokim azt javasolta, már most kezdjek szedni progeszteront, hátha megússzuk. Meglátjuk.
Veletek miújság?
Ugyanez volt nálam is az első terhességnél, megrövidült méhnyak, meg minimális tölcsérképződés, az annyit jelent, hogy a belső méhszáj kezdett kinyilni, de kihúztam végig, nem volt gond.
Most a 17.hétben járok, de még nem volt méhszáj vizsgálat 🤷♀️ nekem a progeszteront első terhességnél sem mondta a dokim
Nem feküdtem, de tudtam sokat pihenni, most viszont nem igazán, emiatt azért aggódom is, dokihoz csak 1 hónap múlva kell mennem.
Szurkolok én is 🤞🤞
Nekem a 26. héttől meg van rövidülve C:2000 most voltam dokinál C:2100 ra változott az eredményem betöltöttem a 32. hetet,és remélem a legjobbakat talán 6 hét alatt ez nem olyan rossz...Magnerotot szedek 3*2 őt calciumuscot iszok mellé meg femibiont szedek.
Előző várandóságnál a 32.héttől volt az eredményem C:3110 majd a 35.héten C:3111 végül a 38. hétig sikerült kihúznom 100% osan feküdni akkor sem tudtam,mert volt már egy 3 évesem akkor,viszont ott iszonyatosan szenvedtem a székrekedéssel,most ilyen problémám szerencsére nincs én úgy gondolom,hogy az az állandó erőlködés sem tett jót akkor.Kitartást mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!